Gazete Vatan Logo
Magazin Ailesinin göğsünü kabarttı

Ailesinin göğsünü kabarttı

Eski futbolcu David Beckham ve moda tasarımcısı Victoria Beckham'ın 16 yaşındaki oğlu Brooklyn, ailesine gururlu bir gün yaşattı

Ailesinin göğsünü kabarttı

Eski futbolcu David Beckham ve moda tasarımcısı Victoria Beckham'ın 16 yaşındaki oğlu Brooklyn, ailesine gururlu bir gün yaşattı.

Ailenin en büyük çocucuğu olan Brooklyn Beckham, sınavı vererek GCSE (General Certificate of Secondary Education) sertifikasını aldı.

Bu başarı ünlü aileyi heyecanlandırırken, Victoria Beckham daha fazla dayanamayarak güzel haberi Instagram sayfasından takipçileriyle paylaştı.

Anne Beckham, Brooklyn'in fotoğrafıyla birlikte "Tebrikler bebeğim, hepimiz seninle gurur duyuyoruz" notunu yayınlayarak oğlunu kutladı.

Brooklyn, ünlü bir aileye sahip olmanın avantajlarından faydalanarak model ya da futbolcu olabilir ama bu başarısıyla eğitimin önemini vurgulamış oldu.

'GCSE' NEDİR?

Zorunlu 11 senelik (5-16 yaş) eğitimin ardından öğrencilerin girmesi gereken sınavlardır. Öğrenci, devletin zorunlu kıldığı eğitimi tamamladığına dair GCSE sınavına girmelidir. Ayrıca, yüksek öğrenime devam etmek isteyen öğrenciler de bu sınavı vermek zorundadır. GCSE programı, İngiltere’de üniversite okumak, özellikle Oxford, Cambridge gibi en iyi üniversitelerde eğitim almak isteyen, lise eğitimini tamamlamamış, 14 yaş ve üzeri öğrenciler için idealdir.

Haberin Devamı