Gazete Vatan Logo

Ailesini öldürüp seks yaptığı cesetleri yedi (+18)

Ailesini öldürüp cesetleriyle seks yapan adam parçaladığı cesetlerin bir bölümünü yedi.

Ailesini öldürüp seks yaptığı cesetleri yedi (+18)

Arjantin'de yaşanan akıllara durgunluk verici olayda, Leandro Acosta annesi Miryam Kowalczuk ve üvey babası Ricardo Klein'ı öldürüp sevgilisi olan üvey kardeşinin yardımıyla cesetleri sakladı.

25 yaşındaki katil, annesi ve üvey babasını öldürdükten sonra cesetleri ile cinsel ilişkiye girdi ve cesetlerin bir bölümünü yedi. Cesetlerin kalanını parçalayıp yakan yamyam, kalanları ailenin köpeklerine yedirdi.

Acosta'nın avukatına göre, cinayetin gerekçesi üvey babasının 11 yaşındaki kardeşlerini istismar etmesiydi.

Öte yandan polis, Acosta'nın üvey kardeşi ve sevgilisi olan Karen Klein ile birlikte cesetleri ortadan kaldırdığını düşünüyor.

Çift, babaları tarafından istismara maruz kaldıkları için evi terkettiklerini ancak anne ve babalarının 11 yaşındaki kardeşlerini istismar etmeye başlayınca polise şikayette bulunduklarını anlattı.

Polisin konuyla ilgili bir şey yapmadığını gören çift, adaleti kendi uygulamayı tercih ettiklerini söyledi. Çocukların okula gitmelerini bekleyen aşık kardeşler, eve gelip katliamı gerçekleştirdi.

Acosta'nın avukatı, müvekkilinin hiçbir pişmanlık hissetmediğini ve hatta çocukluğundan beri yaşadığı istismar nedeniyle kendini rahatlamış hissettiğini söyledi. Avukat, cesedin bir parçasını yiyen müvekkilinin bundan zevk aldığını da belirtti.

Cinayetin ise bir aile yakınını eve girmesine izin verilmemesi üzerine ortaya çıktığı belirtiliyor. Polis, evin terasıntaki eski bir boya kovasında kadın kalça kemiği parçası ile omurga buldu.

Karen Klein, üvey kardeşinin babasını uyurken vurduğunu, olayı duyup gelen annesini ise odaya girdiği anda kafasından vurduğunu söyledi.

Haberin Devamı