Gazete Vatan Logo

Aile katliamı!

Eşini ve 2 çocuğunu öldürüp intihar etti

Halfeti’de alkol alıp cinnet geçiren Yasin Büyükertaç, eşi ve iki çocuğunu uykuda kurşun yağmuruna tuttu.

Almanya’da restoran işletmeciliği yapan 32 yaşındaki Yasin Büyükertaç, 2 gün önce eşi 28 yaşındaki Fatma, çocukları 4 yaşındaki Devran ve altı yaşındaki Rojda ile birlikte memleketi Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesine geldi. Büyükertaç çifti arasında dün gece tartışma çıktı. Tartışma büyünce öfkelenen ve sabaha kadar alkol aldıktan sonra cinnet geçiren Yasin Büyükertaç, evdeki tabancayla, yataklarında uyuyan eşi Fatma ile oğlu Devran ve kızı Rojda’ya peş peşe ateş açtı.

Eve koşan komşuları, anne ve 2 çocuğu kanlar içerisinde buldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri başlarından vurulan anne Fatma Büyükertaç ile çocukları Devran ve Rojda’nın öldüğünü belirledi.

Tuvaletten atladı

Gözaltına alınan Yasin Büyükertaç karakolda ifade vermedi. Adliyeye götürülen Büyükertaç, burada tuvalete gitmek istedi. Daha sonra da tuvaletin penceresinden atlayarak ölmek istedi. Güvenlik güçleri 2’nci kattan atlayan Büyükertaç’ı kanlar içerisinde buldu. Sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen Büyükertaç, Mehmet Akif İnan Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Yasin Büyükertaç’ın hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Haberin Devamı