Gazete Vatan Logo
Magazin Aile boyu saadet

Aile boyu saadet

Tamer Karadağlı, eski eşi Arzu Balkan ve Zeyno ile birlikte yılbaşı tatili için Abant'a geldi

STAR TV'de yayınlanan `Fedai' dizisinin başrol oyuncusu Tamer Karadağlı, boşandığı eşi Arzu Balkan ve küçük kızı Zeyno ile birlikte yılbaşı tatili için Abant'a geldi. Karadağlı, Arzu Balkan ve kızıyla faytonla göl kenarında tur attı, kar topu oynadı.

İŞTE O FOTOĞRAFLAR... TIKLAYIN....

Tamer Karadağlı, yeni yıla boşandığı eşi Arzu Balkan ve küçük kızı Zeyno ile birlikte girmek için doğal güzellikleriyle ünlü Abant'a geldi. Büyük Abant Oteli'ne yerleşen Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan, minik kızlarıyla birlikte otel restoranında kahvaltı yaptıktan sonra öğle saatlerinde dışarıya çıktı. Otelin önünden faytona binen Karadağlı, Balkan ve kızları Zeyno, göl kenarında tur attı. Göl turu sırasında faytondan inen Karadağlı ve Balkan, kızları Zeyno ile kartopu oynadı. Karadağlı, karın üzerinde yürüyen Zeyno'yu kameraya kaydetti.

Yeni yıla kızıyla birlikte girmeyi tercih ettiğini belirten Karadağlı, "Geçtiğimiz günlerde Fedai dizisinin çekimlerini burada yapmıştık. Çok beğenmiştim Abant'ı. Havası, doğası çok güzel. Kızımı da buraya getirmek istedim. Onunla kartopu oynayıp, kardan adam yapacağız" dedi.

2008'in, 2007'den daha iyi geçmesini dileyen Karadağlı, "Arzu Balkan ile yeniden bir birliktelik söz konusu mu?" sorusuna, "Ne olacak ne bitecek, zaman gösterecek. Şimdiden kehanetlerde bulunmanın bir manası yok. Biz buraya Arzu hanım ile başbaşa gelmişiz de, aşk tazeliyormuşuz gibi bir durum yok. Böyle anlaşılmasın. Ben daha çok kızımla vakit geçiriyorum. Onunla oyunlar oynayacağız. Bunu başka yerlere çekmenin anlamı yok. Arzu hanımla tabiki görüşeceğiz. Çocuğumun annesidir. Ölene kadar da görüşeceğiz" diye konuştu.

Haberin Devamı