Gazete Vatan Logo

Aile Arasında filmi konusu ve çekildiği yer!

Aile Arasında filmi bu aksam TV ekranında izleyiciyle buluşacak. Senaryosunu Gülse Birsel’in yazdığı, 2017 yılında vizyona giren Aile Arası filmi konusu nedir?

Aile Arasında filmi konusu ve çekildiği yer!

Aile Arasında filmi bu aksam TV ekranında izleyiciyle buluşacak. Senaryosunu Gülse Birsel’in yazdığı, 2017 yılında vizyona giren filmin yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan yer alıyor. Peki Aile Arasında filmi konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi?

AİLE ARASINDA FİLMİ KONUSU

21 yıllık ilişkileri aynı gün noktalanan Fikret ile Solmaz komik bir tesadüfle tanışır. Solmaz’ın kızı Zeynep, Adanalı sevgilisiyle evlenmeye karar verince kahramanımız Fikret, kendini bir anda Solmaz’ın kocası rolünü oynarken bulur. Fikret’e Solmaz’ın emniyet müdürü babası rolünü yapması teklif edilir. Aile arasında olması planlanan nikah, damadın ailesinin ısrarıyla büyüdükçe büyür. Bu ekip düğün hazırlıkları boyunca silahlı, geleneksel, kebapçı zinciri sahibi Adanalı aileyle anlaşabilecek ve bu düğün bir terslik çıkmadan yapılabilecek midir?

AİLE ARASINDA FİLMİ BAŞROL OYUNCULARI

Engün Günaydın - Fikre

Demet Evgar - Solmaz

Erdal Özyağcılar – Haşmet Kurt

Devrim Yakut – Mükerrem Kurt

Fatih Artman – Emirhan Kurt

Şevket Çoruh – Necati

Haberin Devamı

Gülse Birsel- Mİhriban

Derya Karadaş - Leyla

Su Kutlu – Zeynep Balcılar

Ayta Sözeri - Behiye

Devin Özgür Çınar – Gülümser Kurt

Deniz Şen Hamzaoğlu – Kahraman Kurt

Rıza Akın – Muharrem Aladağ

Arif Erkin - Dede

Erdal Cindoruk – Ruhi

Ünal Yeter – Okan

AİLE ARASINDA FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Eğlenceli konusu, usta oyuncuların bulunduğu oyuncu kadrosu ile merak uyandıran Aile Arasında, izleyiciye eğlence ve kahkaha dolu anlar yaşatıyor. Solmaz karakterinin kızının kebapçı zinciri sahibi olan sevgilisi ile evlenme kararı alması üzerine düğün telaşına giren bir aileyi anlatan Aile Arasında filminin büyük bir bölümü Adana’da çekildi. Kimi sahneleri de İstanbul’un Cihangir semtinde çekilen film, eğlenceli bir aile komedisi

AİLE ARASINDA NEREDE ÇEKİLDİ?

İstanbul çekimleri Silivri'deki sette gerçekleştirildi. Çekimlerin bir bölümüne ise Adana'da devam edilmiştir.