Gazete Vatan Logo
Magazin Ahmet Kural'ın eski sevgilisi Naz Çekem konuştu

Ahmet Kural'ın eski sevgilisi Naz Çekem konuştu

Ahmet Kural'ın barda tartıştığı arkadaşı Naz Çekem’in parmağını kırdığı iddia edilmişti. Çekem, iddiayı doğrulamış ve ‘Çok üzgünüm. Canımı yaktı. Ona dava açıyorum’ demişti. Naz Çekem Sıla'nın da şiddet görmesinin ardından olayın detaylarını anlattı.

Ahmet Kural'ın eski sevgilisi Naz Çekem konuştu

Ahmet Kural'ın eski sevgilisi Naz Çekem, Sıla'nın şiddet görmesinin ardından Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programında canlı yayına katılarak daha önce yaşadığı olayı anlattı. Parmağını ünlü oyuncunun kırdığını söyleyen Çekem, Kural için 'Psikolojik sorunları var' dedi.

Çekem'in 2.Sayfa'ya yaptığı açıklamanın tamamı şöyle:

"Emirgan’da aynı mekanda eğleniyorduk Önce sözel olarak tacizde bulundu küfürler etti. Sakinleştirmeye çalıştım. Sakinleşmedi gülerek parmağımı kırdı. Bu adam bana bir şey yapabilir diye de korkuyorum. Ben açıkçası korktum. Ablamın doğum gününde tanışmıştım onunla 4-5 kere aynı ortamda bulundum aslında ne kadar saygılı diyordum. En son gördüğümde alkollüydü gözleri kaymıştı. Ünlü Naz Çekem sen burada mısın dedi ve sonrasında şiddet uyguladı. Ciddi anlamda psikolojik sorunlar yaşadığını düşünüyorum.'Görüntüleri bana vermediler '

"Kompleks yaşadığını düşünüyorum. Biz yokken siz vardınız gibi ilginç cümleler kuruyor. Ben onu sakinleştiğimi düşündüm. Hoşça kal derken gülerek seni çok seviyorum görüşürüz diyerek parmağımı kırdı. Bana o zaman kamera kayıtlarını vermediler. Verseler ben de dava açacaktım. Benim Sıla ile çok farkım var. Sıla’nın başına böyle bir şey geldiğinde tüm Türkiye inandı. Benim başıma geldiğinde kimse bana inanmadı bana kamera kayıtlarını vermediler düşünün. Bana kimse inanmadı ailemden dolayı çok üstüne gitmek istemedim. Yanlış mı yaptım doğru mu yaptım bilmiyorum ama artık oldu. Bana dünden beri Instagram’dan ‘hakkını helal et’ diyorlar. Benden özür dileyen insanlar var. İlla Sıla’nın başına mı gelmesi gerekiyordu. Bu adam başıma gelenleri anlattığımda bana tekrar kurulur içki içer beni bir yerde bulur diye korkuyorum. Bu adam sevdiğine kıymış bana neler yapmaz. Bence bu öldürmeye teşebbüs."

Haberin Devamı