Gazete Vatan Logo
Magazin Uyuşturucu itirafı

Uyuşturucu itirafı

Ahmet Kural, yaptığı açıklamada "Herkes gibi benim de hatalarım oldu" diyerek kendisini savundu.

Uyuşturucu itirafı

Şarkıcı Sıla'ya şiddet uyguladığı iddia edilen oyuncu Ahmet Kural'ın uyuşturucu bulundurmaktan 10 ay hapis cezası aldığı ve denetimli serbestlikten faydalandığı ortaya çıkmıştı.

Sabah gazetesine röportaj veren Ahmet Kural, çıkan haberlerin doğru olduğunu belirterek, "Herkesin geçmişte hataları vardır" dedi.

Oyuncu şunları söyledi: "Her insan gibi benim de geçmişte birtakım hatalarım oldu. İster özenti deyin, ister meraktan deyin; bundan 10 yıl önce 2009 yılında, maalesef böyle istenmeyen bir olayı yaşadım.

Bu bir gençlik hatası idi. Yaşandı bitti. Olayın ardından kendimi tamamen işime adadım. Bağımlı olmadığım için bir tedavi ihtiyacı duymadım.

2009'da hakkımda açılan dava, 2014'te karara bağlandı ve hükmün açıklanması geri bırakıldı. Şimdi bildiğiniz gibi yeni bir dava süreci yaşıyorum.

Alakasız eski bir dava dosyasının tozlu raflardan indirilip 10 yıl sonra sırf bir ceza alabilmem için mahkemede karşıma çıkarılmasını, karşı tarafın stratejik bir oyunu olarak görüyorum. Potansiyel bir suçlu gibi gösterilmem için bu konuyu gündeme taşıdıklarını biliyorum."

Haberin Devamı