Gazete Vatan Logo

Ahmet Hakan'a evinin önünde saldırı

Gazeteci Ahmet Hakan, CNN Türk'teki programı sonrası evinin önünde saldırıya uğradı. Vücudunda kırıklar oluşan Ahmet Hakan'ın hayati tehlikesi bulunmuyor. Saldırıyla ilgili dört şüpheli gözaltında. Ahmet Hakan taburcu edildi.

Ahmet Hakan'a evinin önünde saldırı

Alınan bilgiye göre, CNN Türk televizyonundaki programının ardından aracıyla Nişantaşı'nda bulunan evinin önüne gelen gazeteci Hakan, bir otomobilden inen 4 şüphelinin saldırısına uğradı.
KİMLİKLERİ BELİRLENDİ
Şüpheliler Ahmet Güler, Kamuran Ergin, Fuat Elmas ve Uğur Adıyaman. Şüphelilerden Uğur Adıyaman, saldırıda kullandıkları aracın kiralandığı şirketin sahibinin kardeşi. Şüphelilerden 2’sinin daha önceden tehdit, yaralama ve narkotik madde kullanmak suçlarından poliste kayıtları olduğu ortaya çıktı.

Şüphelilerin ilk sorgularında trafik nedeniyle tartıştıklarını aralarında itiş kakış yaşandığını söyledikleri öğrenildi. Polis, olayda bir azmettirici olma ihtimaline karşı şüphelilerin bilgisayar, telefon gibi özel cihazlarını incelemeye aldı.

Polis yetkilileri, Ahmet Hakan’ın Cem Uzan’la twıtter’deki bir tartışması olduğu bilgilerinin de yer aldığını, bunun da incelendiğini söylediler.
HASTANEYE KALDIRILDI
Darp sonucu göğsünden ve yüzünden yaralanan Hakan, Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldı. Hakan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Ahmet Hakan, tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'nden taburcu edildi.

Şüphelilerin yakalanması için başlatılan çalışmalar sürdürülüyor.
DÖRT ŞÜPHELİ GÖZALTINDA
Ahmet Hakan, tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'nden taburcu edildi, saldırganlardan 4'ü gözaltına alındı.
AHMET HAKAN'DAN MESAJ
Ahmet Hakan geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ederken "doğru bildiğimiz yolda ilerleyeceğiz" dedi.

Haberin Devamı

MESLEKTAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI
Kimliği belirsiz 4 kişinin darbettiği Hakan'ın tedavi altına alındığı Amerikan Hastanesi'ne gelen Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, Doğan Haber Ajansı (DHA) Genel Müdürü Uğur Cebeci ile Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği (UPSD) Başkanı ressam Bedri Baykam, ziyaret ettikleri Ahmet Hakan'ın durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Haberin Devamı