Gazete Vatan Logo

Ah Kalbim 29. yeni bölümde Ayla, Bülbül'e saldırıyor!

Ah Kalbim 29. yeni bölüm fragmanı büyük heyecan yarattı. Kanal 7'nin fenomen Hint dizisi Ah Kalbim her akşam izleyicisiyle buluşuyor. Ah Kalbim'de bu akşam Ayla Bülbül ile karşılaşıyor ve ona saldırıyor. Beklenmedik bir gelişme ise olayları derinden etkiliyor.

Ah Kalbim 29. yeni bölümde Ayla, Bülbül'e saldırıyor!

Fenomen Hint dizisi Ah Kalbim her akşam Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor. Kalp krizi geçiren Sarla iyileşiyor mu? Bülbül Ayla'nın gazabından kurtulabilecek mi? Abhi Pragya'yı evden kovuyor. Nefesleri kesecek bir bölümle Ah Kalbim bu akşam izlenebilecek.

AH KALBİM 29. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

AH KALBİM 28. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ah Kalbim’de bu akşam Pragya annesinin evine geldiğinde Sarla’nın hastaneye kaldırıldığını öğrenir. Kalp krizi geçiren Sarla’nın durumu ciddidir.

Annesinin evine dönmeye karar veren Pragya, Abhi ile yaşadığı güzel anları düşünmektedir. Abhi de aynı şekilde Pragya’yı hayal etmekten kendini alamaz. Pragya’ya zarar verdiği anları düşünüp üzülen Abhi kendisini çaresiz hisseder. Sarla ise kızının başına gelenleri hisseder ve onun yanına giderken yere yığılır. Yoldan geçen Suresh yerdeki Sarla’yı alır ve hastaneye kaldırır. Pragya eve geldiğinde Sarla’nın hastaneye kaldırıldığını öğrenir ve hastaneye koşar. Doktorlar annesinin kalp krizi geçirdiğini ve ameliyat olması gerektiğini söyler. Olanları öğrenen Abhi ve büyükanne de soluğu hastanede alır. Pragya Abhi’yi görünce üzüntüyle ona sarılır. Her şeyden habersiz olan Bülbül ise annesinin yaşadıklarını öğrenince sinir krizi geçirir.

Haberin Devamı