Gazete Vatan Logo
Magazin Ağzından kaçırdı!

Ağzından kaçırdı!

Çocuk sorusuna bakın ne cevap verdi?

Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Sultan Süleyman’ı oynayan Halit Ergenç, ikinci çocuk için yeşil ışık yaktı. Müdavimi olduğu Akmerkez’de gezen Ergenç, gazetecilere poz verdikten sonra ayaküstü sohbet etti. Eşi Bergüzar Korel’in Karadayı dizisinde oynadığı için şu dönem Ali’ye kardeş olmayacağını söyleyen Ergenç, “Şu dönem ikimizde çalışıyoruz. Biz de Ali’ye kardeş istiyoruz. İnşallah olur” diyerek diziler bittikten sonra ikinci çocuk olabileceğini söyledi.

OKAN GENÇLEŞTİ

Okan Yalabık’ın sakallarını kestiğini hatırlatılmasına Ergenç, “Çok gençleşmiş. Ben de dizi bitince hemen sakalları keseceğim. Ama sakalla ilgili hiçbir şikayetim yok. Sakallar aynı saç gibi hiç rahatsız etmiyor. Sakala özel bir uğraş vermiyorum” dedi. Gazetecilerin Şehzade Mustafa’yı canlandıran Mehmet Günsur’un diziden ayrılma döneminin geldiğini sorması üzerine Ergenç, “Yakın zamanda diziden ayrılacağını düşünmüyorum. 4 ya da 5 bölüm sonra diziden ayrılacağını düşünüyorum. Ama en iyisini senaristlerimiz bilir” diye konuştu.

DİZİYİ TAKİP EDİYORUZ

Nur Fettahoğlu ile Selma Ergeç’in son bölümde Sultan Süleyman ile Hürrem’in öpüşmesinden haberlerinin olmamasına Ergenç, “Ben diziyi takip ediyorum. Ama Nur ile Selma da diziyi takip ediyorlardır. Dizimizde çok sahne var. Birde sahneleri çok karışık çekiyoruz o yüzden bazen başka oyuncu arkadaşlarımızın sahneleri takip edemiyoruz.
Dizi günleri de çekimde olduğumuz için görmemiş olabilirler. Yoksa izlediklerini biliyorum” şeklinde konuştu.

TAKİP EDİLMEMİZ MUTLU EDİYOR

Sırbistan’da “Muhteşem Yüzyıl”a dizisinin ilgiyle takip edilmesine Ergenç, “Bazı ülkelerde inanılmaz takip ediliyor. Yunanistan’da bu ülkelere dahildir. Bu haberlerde bizi çok mutlu ediyor” dedi.(sozcu)

Haberin Devamı