Gazete Vatan Logo

Ağrı'da kaza: 4 ölü 8 yaralı

AĞRI’nın Patnos İlçesi’nde kamyon, traktör ve otomobilin karıştığı trafik kazasında aynı aileden 4 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Kaza, saat 21.00 sıralarında Patnos-Bitlis karayolunun Konakbey köyü mevkiinde meydana geldi. Bitlis’ten Ağrı istikametine giden sürücüsü belirlenemeyen 38 SL 554 plakalı kamyon, önünde giden Abdurrahman Sarı yönetimindeki 04 AC 620 plakalı traktörü sollamak istedi. Kamyon, karşı yönden gelen ve Patnos Taşkın köyüne giden içerisinde 10 kişinin bulunduğu Şerif Taşkın idaresinde 06 TEC 97 otomobille çarpıştı. Kontrolden çıkan kamyon, daha sonra traktöre arkadan çarptı.

Kazada, otomobilde bulunan aynı aileden şoför Şerif Taşkın (32), Aysel Taşkın (35), Reşit Taşkın (65) ve Nurcan Taşkın (15) öldü. Fırat, Aşkın, Kader, Aslı, Melike, Zeynep Taşkın ile traktör şoförü Abdurrahman Sarı ve Önder Sarı yaralandı.

Patnos Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Zeynep Taşkın, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi’ne, Aşkın Taşkın ile Kader Taşkın ise Ağrı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı