Gazete Vatan Logo
Magazin Ağlatan aşk!

Ağlatan aşk!

Oyuncu Birce Akalay, eski sevgilisi Can Tunalı ile pişti oldu! Tunalı'yı 11 yıl önce aşk yaşadığı Seda Akman’la gören Akalay'ın, ağlayarak mekanı terk ettiği iddia edildi.

Ağlatan aşk!

Oyuncu Birce Akalay, geçtiğimiz akşam Asmalımescit’te eski sevgilisi Can Tunalı ile pişti oldu. Takvim Gazetesi'nin haberine göre; güzel oyuncu, Tunalı ile 11 yıl önce küllenen aşkı yeniden alevlenen Seda Akman’ı görünce ağlayarak mekanı terk etti.

Birce Akalay'la yaklaşık iki yıllık aşkı Ekim 2018'de biten Can Tunalı, iddiaya göre eski sevgilisi oyuncu Seda Akman'a döndü. 11 yıl önce aşk yaşayan ikili, geçtiğimiz akşam da Asmalımescit'teki bir mekanda barışmayı kutladı. İşin ilginç yanı ise o esnada mekanda Birce Akalay'ın da olmasıydı. İkili, Akalay'ı umursamadan gece boyunca dans edip eğlendi.

INSTAGRAM'DA TAKİPLEŞME

Sarp Levendoğlu ile evliliğini 2017'de bitirdikten sonra mutluluğu bulduğu Tunalı ile aşkı ayrılıkla biten Akalay, yaşadığı şokla gözyaşlarına boğuldu. İddiaya göre güzel oyuncu, mekanı ağlayarak terk etti. Tunalı ile Akman'ın da sabaha doğru mekanı el ele terk ettiği öğrenildi. Bu arada yeniden bir araya gelen eski aşıklar, Instagram'da da takipleşmeye başladı. (Milliyet)

Haberin Devamı