Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Ağda ve Epilasyon Tarihe Karışıyor.. Hamam Otunu Duydunuz Mu?

Osmanlı zamanında bilinen en eski epilasyon yöntemlerinden biri olan hamam otu tozu, zırnık otu olarak da bilinmektedir. Hamam otu genellikle kadınlar hamamda istenmeyen tüylerinden kurtulmak için bu yöntemi uyguladıkları için bu ismi aldı.

Çoğu kadının en mustarip olduğu konuların başında gelen istenmeyen tüylere çözüm bulma yolları yüzyıllardır var olmuştur. Kadının çekiciliğine ve feminen görüntüsüne gölge düşüren istenmeyen tüyler, çözüm için hala cevap bekleyen konuların başında geliyor.

Günümüzde birçok kadın bu sorundan kurtulmak uğruna tüy dökücü yöntemlere başvurmaktan geri kalmıyor. Artık dünyada bir sektör haline gelen bu uygulamalar ise gün geçtikçe çeşitli alternatif yöntemlerle çoğalıyor.

Kalıcı tüy dökme yöntemleri arasında yer alan epilasyon, lazer, iğneli epilasyon vs. uygulamaların ise uzman kişiler tarafından yapılması ve bu konuda dikkatli olunması gerektiği gibi uyarılar her gün karşımıza çıkıyor.Ayrıca maliyetleri düşünüldüğünde her kesimden insanın faydalanabileceği bir yöntem sayılmaz.

Bitkisel tüy dökme yöntemleri ise tüm bu uygulamaların aksine tamamen doğal ve bitkisel ürün formülleriyle elde edilen solüsyon krem ve yağ uygulamalarından oluşuyor. Diğer yöntemlerin aksine evde denenebilmeleri ve yan etkilerinin olmayışı sebebiyle de son yıllarda oldukça ilgi görmekte. En çok bikini bölgesi, koltuk altı ve bacaklarda çıkan istenmeyen tüylerden kurtulmanın birçok yolu var. Fakat burada önemli olan hangi uygulamanın ideal olduğu? Hangisinin en az zaman ve para gerektirdiği? Sorularına verile yanıtla ortaya çıkıyor. Eğer tüylerinizden kurtulmak istiyorsanız en doğalını, en uygununu seçmek hakkınız.

Detaylar için tıklayın!

Tüm dünyanın doğal yaşama ve bitkisel ürün arayışına girdiği gibi istenmeyen tüylerden kurtulma yolları arasında da bitkisel tüy dökücü uygulamalar da zaman içinde yerini bulmakta. Bu arayış her alana yansıdığı gibi kişiler tüy dökücü bitkiler ve tüy dökme yöntemlerine karşı ilgili ve arayış içindeler.

Siz de doğal ve yan etkisi olmayan üstelik tüyleriniz kökünden alarak evde uygulayabileceğiniz bir yöntem arıyorsanız bir önerimiz var! Hamam Otu Yağı
Kullanımı ve detaylı bilgi için tıklayın!


Hamam Otu tüy dökücü tarihten bugüne kadınlar tarafından istenmeyen tüylerin giderilmesinde kullanılmaktadır.

Özellikle; İran, Fas Tunus gibi ülkelerde kullanımı yaygın olan hamam otu, epilasyon etkisiyle tüylerin bir daha çıkmamasını sağlar. Günümüze kadar gelen bu bitki şimdi yağ olarak kullanımınıza sunuluyor. Ana formülü hamam otundan elde edilen Hürrem Hamam Otu Yağı kadınların istenmeyen tüylerden kurtulmasına yardımcı oluyor.

İlk kullanımdan itibaren hızla etki eden ,Hamam Otu Yağı memnuniyet garantili ,orijinal hamam otu hakkında daha detaylı bilgi için 0216 641 9 000 nolu telefonu arayabilir veya websitesini adresine girebilirsiniz.

Reklam

Haberin Devamı