Gazete Vatan Logo

Ağaoğlu 2015'ten beklentilerini açıkladı

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, gelecek yıl inşaat sektöründen beklentilerini açıkladı.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "2015'te seçim var. İnşaat sektörü için ilk dönem yine biraz stabil geçer ama ikinci yarıda yüzde 10'ların üzerinde büyümeyle tamamlar. Stratejimizi buna göre yapıyoruz" dedi.

Eylül 2013'te Türkiye satış ofisini açan zemin kaplama üreticisi Beaulieu, Maslak 1453 Projesi'nde toplamda 300 bin metrekarelik zemin kaplayarak en büyük anlaşmasını Ağaoğlu Şirketler Grubu'yla yaptı.

Ağaoğlu, konuya ilişkin basın toplantısında Maslak 1453 Projesi'nin dünyanın en önemli karma projelerinden biri olması sebebiyle kendileri için çok önemli olduğunu, müşterilerinin parkeye çok önem verdiklerini, bu nedenle dünya markası Beaulieu'yi tercih ettiklerini belirterek, 300 bin metrekarenin üzerinde sipariş geçtiklerini, bunun da dünyada tek projede kullanılan en fazla parke olduğunu anlattı.

İnşaat sektörünün yılı nasıl tamamlayacağına ilişkin soruyu Ağaoğlu, "Yılın ilk yarısı eksi ama ikinci yarıda bunu kapatıp 2014'ü artıyla tamamlar. 2015'te seçim var. İlk dönem yine biraz stabil geçer ama ikinci yarıda yüzde 10'ların üzerinde büyümeyle tamamlar. Stratejimizi buna göre yapıyoruz" diye yanıtladı.

Haberin Devamı