Gazete Vatan Logo

Ağabeyinin otomobiliyle ölüme sürdü, yaralı kurtuldu

Ağabeyinin otomobiliyle ölüme sürdü, yaralı kurtuldu

MUĞLA’nın Ortaca İlçesi’nde 25 yaşındaki Orhan Tozkar, ağabeyine ait otomobili uçuruma sürerek intihar etmek istedi. Araçla 150 metre yuvarlanan Tozkar yaralı kurtuldu. Önceden de 5 kez daha intihara kalkıştığı ve telefonla konuştuğu ailesine intihar edileceğini söylediği belirtilen Orhan Tozkar, kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı.

Olay, dün saat 18.00 sıralarında, Dalyan Mahallesi’ndeki Radar Tepe’de meydana geldi. Psikolojik tedavi gördüğü belirtilen Orhan Tozkar, ağabeyine ait 64 DL 515 plakalı otomobili uçuruma sürdü. 150 metre yuvarlanan Tozkar, otomobilin ön camından fırlayıp kayalıklara düşerek yaralandı. Uçuruma yuvarlanan otomobili görenler sağlık, jandarma ve AKS 110 ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen AKS 110 ekibi, sağlık ekipleriyle birlikte uçuruma inip yaralı Orhan Tozkar’ı bağladıkları sedyeyle yukarı çıkardı. Ambulansla, Ortaca Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Orhan Tozkar, yapılan ilk müdahale sonrası yine ambulansla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberin Devamı

ÖNCE YÜKSEK SESLE MÜZİK DİNLEMİŞ

Ailesi, Orhan Tozkar’ın bugüne kadar 5 kez intihara kalkıştığını, aracı uçuruma yuvarlamadan önce de kendilerini telefonla arayıp intihar edeceğini söylediğini belirtti. Olaya tanık olanlar ise, "Biz Radar Tepe’de bulunan ve geçen ay içerisinde yanarak zarar gören baz istasyonunda çalışma yapıyorduk. Bir araç geldi. Sürücüsü yüksek sesle müzik dinlemeye başladı. Bir süre sonra da otomobili uçuruma sürdüğünü gördük. Durumu yetkililere haber verdik" dedi.