Gazete Vatan Logo

Ağa’nın eli tutulmaz

Ağa’nın eli tutulmaz

% 35’e varan faiz desteğiyle kampanya başlatan Ağaoğlu, “Her şeyi devletten beklemek olmaz, biz de tüketicinin faiz yükünü hafifleterek katkıda bulunmak istiyoruz” dedi.

Ağaoğlu Şirketler Grubu, tüketicinin faiz yükünü hafifletmek amacıyla, yüzde 1 peşin ödemeli, 60 aya yüzde 0.47, 120 aya ise yüzde 0.57 faiz oranları ile hemen teslim kampanya başlattı. Reklam filminde Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’nun kamera karşısına geçtiği kampanya, bugünden itibaren My Towerland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projelerinde hemen teslim dairelerde 3 hafta süreyle geçerli olacak.
Yüzde 75’e destek
Kampanyanın tanıtım toplantısında konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Ankara’da yapılan toplantının inşaat sektörüne değer verilmesi ve son dönemde yapılan hataların düzeltilmesi açısından verimli olduğunu kaydetti. Ağaoğlu, şöyle devam etti.
“Her şeyi devletten beklemek olmaz, biz de tüketicinin faiz yükünü hafifleterek katkıda bulunmak istiyoruz.
Türkiye’de tasarrufların artması lazım, hükümetin konut almak isteyenleri desteklemesi ciddi bir gelişme. Biz Ağaoğlu olarak uygulamaya önem veriyor ve yeni kampanyamızla devletin destekleyeceği yüzde 25 peşinata yüzde 15 hibenin dışında kalan yüzde 75’e destek olarak bu kampanyayı başlattık” dedi.
Ali Ağaoğlu, Türkiye büyüyecekse en büyük katkıyı inşaat sektörünun sağlayacağını vurgulayarak, “Bu ihmal edilmemeli” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Rolls Royce’a biniyorum diye sektörü çok canlı sanmayın

Sektör canlılığının diğer sektörlere de olumlu katkı sağladığını dile getiren Ali Ağaoğlu, konuşmasına şöyle devam etti: “Ankara’daki toplantıda şunu da dile getirdim, Ağaoğlu Rolls Royce’a biniyor diye sektörü çok canlı sanmayın. Bu sektör büyük emek isteyen bir sektör. Ben Rolls Royce’a bugün binmiyorum, 30 senedir Mercedes’e biniyorum, Rolls Royce’a biniyorum. Zannetmeyin ki bu sektör rantiye sektörü. Bu haksızlık olur. Biz sektör olarak kuralsızlık istemiyoruz. Kuralın olmadığı yerde anarşi vardır.” Ali Ağaoğlu, dövizde yaşanan harekete ilişkin de dövizde gelinen seviyenin ekonomiye çok büyük bir darbe vuracağına inanmadığını, kısa dönemde dövizin stabil hale geleceğini söyledi.

Haberin Devamı

Kampanya sadece 3 hafta sürecek

ÜÇ hafta sürecek kampanyanın detayları hakkında bilgi veren Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı da şunları söyledi: “Kampanyamız 13 Şubat Cuma günü (bugün)başlıyor. Biz konut almak isteyenlere faiz desteği yapmak üzere yola çıktık. Tüketici bugünkü faiz oranlarıyla 10 yılda yüzde 60 faiz yükü üstleniyor. Biz Ağaoğlu olarak 120 aya 0.57 faiz uygulamak suretiyle tüketicinin üzerindeki faiz yükünün üçte birini alıyoruz. Üstelik bunu yüzde 1 peşinatla yapıyoruz.”