Gazete Vatan Logo

Afili Aşk 5. bölüm fragmanı

Kanal D'nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Afili Aşk dizisinin yeni tanıtımı yayınlandı! İşte detaylar...

Afili Aşk 5. bölüm fragmanı

Kanal D’ de yayınlanan yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstlendiği, Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı, senaryosunu Barış Erdoğan, İlker Arslan, Okşan Tavaslıoğlu ve Kübra Sülün’ün yazdığı, başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk’in yer aldığı Afili Aşk 3 Temmuz akşamı yayınlanan bölümüyle tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu.Afili Aşk, tüm kişilerde 6,75 izlenme oranı ve 22,78 izlenme payı, AB’de 5,27 izlenme oranı ve 18,81 izlenme payı, 20+ABC1’de 6,24 izlenme oranı ve 21,54 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Afili Aşk dizisinin yeni bölümü 10 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle izleyenlerle buluşacak.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kerem, Ayşe'nin ailesi ile geçirdiği gece ilginç bir sürprizle karşı karşıya kalıyor! Ayşe sayesinde babasına yakalanmaktan kurtulan Kerem için sıkıyönetim günleri başlar. Yiğiterlerin evini sürpriz bir şekilde basan böceklerle gündem hızla değişir. Aile bir süreliğine evi boşaltmak zorunda kalır. Ayşe ve Kerem geceyi Ayşe’nin ailesinde geçirecektir.

Haberin Devamı

Kerem aile ortamında sıkıntıdan patlarken kendini bekleyen büyük sürprizden habersizdir. Ayşe ise, hayatını yoluna koyma derdindedir. Modamu’da çalışmaya başlayan Ayşe, başına geleceklerden habersizdir.