Gazete Vatan Logo
Magazin Adnan Oktar'ın iftar davetinde sürpriz isimler

Adnan Oktar'ın iftar davetinde sürpriz isimler

Adnan Oktar'ın iftar davetinde sürpriz isimler

Adnan Oktar'ın her sene gerçekleştirdiği iftar davetine bu sene yine birçok isim katıldı. Misafirlerini ayakta karşılayan Adnan Oktar'ın ziyaretçileri arasında tanınan isimler de yer aldı.

HAYKO BAĞDAT DA ORADAYDI

Ancak misafirler arasında en dikkat çeken isim Hayko Bağdat oldu. Hayko Bağdat, iftara katıldığını da Twitter adresinden açıkladı. Bağdat, "Bu arada ben iftara gittim bugün. Adnan Oktar ile de tanıştım. Ben iyi bir insanmışım dedi :)" diye yazdı ve kamuoyunun "kedicikler" olarak bildiği Oktar'ın yanındaki isimlerden Tülay Kumaşçı'nın da tweetini retweetledi.

TAKİPÇİLERİNE SORMUŞTU

Aslında Bağdat bu twetlerinden bir gün önce de iftar davetine gidip gitmemesini takipçilerine bir anketle sormuştu ve anketten "git" sonucu çıkmıştı. Bağdat'ın iftara katıldığı da Adnan Oktar'ın iftardan fotoğraflar paylaşmasıyla ortaya çıktı.

HAYKO BAĞDAT'I ÖVMÜŞTÜ

Ayrıca Adnan Oktar Ocak 2016'da gerçekleştirdiği programda Hayko Bağdat'ı da övmüştü. Oktar, "Hayko Bağdat, Ermeni kökenli Marksist ama dürüst bir delikanlı bu, çok efendi ben bakıyorum yüzünden anlaşılır" diyerek Bağdat hakkında değerlendirmesini aktarmıştı.

Haberin Devamı

MUSTAFA KESER DE ORADAYDI

Hayko Bağdat'ın yanı sıra iftara katılan bir başka ünlü isim Mustafa Keser oldu. Adnan Oktar'ın yakından ilgilendiği Keser'in keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı.