Gazete Vatan Logo

Adını Çağlayan’a yazıp ofis vadisi oluşturdu

Dap Yapı, Kağıthane’deki 6 projesindeki toplam 932 ofisten 650 milyon lira ciro bekliyor. Dap Yapı’nın patronu Ziya Yılmaz, projelerinin mimarisiyle bölgeye kendi adını yazmış oldu.

Adını Çağlayan’a yazıp ofis vadisi oluşturdu

Dap Yapı, İstanbul Çağlayan’da hayata geçirdiği ofis projeleriyle ‘Dap Vadisi’ oluşturdu. Toplam 40 bin metrekare alanda 932 ofisten oluşan 5 projeyi hayata geçiren Dap Yapı, Şimdi de S Ofis adındaki projeye başlıyor. Mevcut projeler Bumerang, Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis ve A Ofis ile Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz da bölgeye adını yazmış oldu. Ziya Yılmaz, bölgede 10 yıldır çalıştıklarını ve Polisan Holding ve Tatlıcı Holding gibi farklı gruplardan arazileri topladıklarını belirterek, “Arazileri toplarken bazı mimari özellikleri dikkate aldık ve tesadüfen benim adım oluştu. Son projeye de binaları arka arkaya tasarladığımız için S Ofis adını verdik” diye konuştu.

932 ofis var

Yılmaz, Kağıthane’nin dönüşümüne imza attıklarını belirterek, “Z Ofis ile başladık. Bumerang, İ Ofis, A Ofis ve Y Ofis’le devam ettik. Sırada S Ofis var. Yaklaşık 10 yıldır topladığımız, her biri eski fabrika arazilerinden geliştirdiğimiz arsalarda bugün 932 ofisin bir araya geldiği Dap Vadisi konseptini oluşturduk. 650 milyon lira ciro bekliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Orta Doğu’dan proje teklifleri alıyoruz

Ziya Yılmaz, Cendere bölgesinin yeniden ele alındığını, bu kapsamda kendilerinin de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirdiğini ifade ederek, şunları söyledi: “Yıkıp modern tesis haline getirdiğimiz fabrikaların sayısı 20’ye ulaştı. Bundan sonraki projelerimizi geliştirme safhasında uyumlu arazi bulmamız halinde otel, alışveriş merkezi, ofis gibi projeler yapabiliriz. O bölgenin arazisi neyi gerektiriyorsa, ruhsatı neye yönelikse ona göre proje geliştiriyoruz. Orta Doğu bölgesinden ortaklık ve yatırım amaçlı olarak bize gelen firmalar bulunuyor. Hem mülk alımları hem de ortak proje geliştirmek adına bize geliyorlar.”

Satışta 400 ofis bulunuyor

DAP Vadisi’nde yer alan projelerden Y Ofis, A Ofis ve son satışa çıkan S Ofis’in satışları, piyasanın altında fiyatlarla devam ediyor. 3 projede 400 ofis satışta. 21 ile 330 metrekare arasında değişen ofislerin fiyatları lansmana özel 190 bin liradan başlıyor.

Haberin Devamı