Gazete Vatan Logo

Adı Zehra 4. bölümde büyük sır ortaya çıkıyor mu?

Adı Zehra 4. bölüm fragmanı izleyenlei meraklandırdı. FOX TV'nin yeni dizisi olan Adı Zehra yeni bölmde neler olacak? Adı zehra 4. yeni bölümde büyük sır ortaya çıkacak mı?

Adı Zehra 4. bölümde büyük sır ortaya çıkıyor mu?

Cumartesi akşamları yayınlanan Adı Zehra yeni bölümü heyecan dolu. Adı Zehra 4. yeni öblümüyle bu akşam 20.00'de FOX TV'de...

ADI ZEHRA 4. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Zehra, gerçek annesiyle buluşacağını sandığı evde karşılaştığı korkunç manzara sonrası deliye döner. Şermin, İsmail ve oğulları Salih, zehirlenme teşhisiyle hastaneye kaldırılır. Zehra’nın en çok merak ettiği şeyse annesi Şermin’e ne olduğudur. Çünkü Şermin’in durumu kritiktir ve bu durum Zehra’yı perişan eder. Kadıncağız kurtulabilecek midir? Ayrıca Zehra, hastaneye giderek büyük bir risk almıştır, onun evde olmadığını Kurdoğlu Ailesi öğrenecek midir? Öte yandan Genco da boş durmaz ve Salih’le ilgili yakaladığı bir ipucunun peşine düşer. Polis de Elif’in öldürülmesiyle ilgili gerçekleri ortaya çıkarmak üzeredir, Kurdoğlu Ailesi’nin yakını bir başkomiser olan Bayram, hem cinayeti aydınlatacak, hem de çok önemli bir sırrı keşfedecektir!

ADI ZEHRA 4. BÖLÜM FRAGMAN