Gazete Vatan Logo
Magazin Adı Mutluluk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Adı Mutluluk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Fox TV'nin sevilen dizisi Adı Mutluluk son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde umsal, dostu ve aşkı arasında kaldı. Taylan'ın kızı için Kumsal'dan yardım istemesi, onu çok daha zor durumda bıraktı. Peki yeni bölümde neler yaşanacak?Adı Mutluluk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Adı Mutluluk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Fox TV'nin sevilen dizisi Adı Mutluluk son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde umsal, dostu ve aşkı arasında kaldı. Taylan'ın kızı için Kumsal'dan yardım istemesi, onu çok daha zor durumda bıraktı. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Adı Mutluluk yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizde..

ADI MUTLULUK BÖLÜM FRAGMANI

Adı Mutluluk yeni bölümünde; artık herkes Sera'nın Batu'ya aşık olduğunu öğrenmiştir. Batu'ya çaresiz bir şekilde aşık olduğunun bilincinde olan Sera'dan daha çok sinir olan biri varsa o da Eren'dir.

Hem kız kardeşini hem de duygusal hisler beslediği Batu'ya kaptırdığını düşünen Eren'e yakın arkadaşı Zeki yardımcı olmaya çalışır. Bu esnada Eren iç hesaplaşma yaşar. Kızına çok bağlı olan Taylan, Kumsal'dan yardım isteri.

Taylan'ın bu isteği Adı Mutluluk 7. bölümünde Kumsal'ı zor durumda bırakır. Kumsal, dostluğu adında Batu'dan vazgeçecek midir? Eren, hem aşık olduğu kızın hem de kızkardeşinin sevgisini kazanan Batu'yla karşı karşıya gelecek mi? Tüm bu soru işaretleri Adı Mutluluk 7. bölümünde yanıtını bulacak.

Haberin Devamı