Gazete Vatan Logo
Magazin Adı Mutluluk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Adı Mutluluk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Fox TV'nin yeni dizisi Adı Mutluluk son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde kendini kandırılmış hisseden Kumsal, Batu'yu karşısında görünce üniversiteyi birbirine kattı. Peki Adı Mutluluk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Adı Mutluluk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Fox TV'nin yeni dizisi Adı Mutluluk son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde kendini kandırılmış hisseden Kumsal, Batu'yu karşısında görünce üniversiteyi birbirine kattı. Peki Adı Mutluluk yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizde olacak..

ADI MUTLULUK BÖLÜM FRAGMANI

Başrollerinde Ezgi Eyüpoğlu ve Kaan Yıldırım’ın yer aldığı ve yapımcılığını Süreç Film’in gerçekleştirdiği Adı Mutluluk dizisi ebeveynlerinden kaçarak okumak için İstanbul’a okumaya giden ama sosyal şartları tümüyle farklı olan iki gencin öyküsünü anlatıyor. Dizinin 2. bölümünde de üniversitede uyuşmazlıklar şimdiden baş gösteriyor.

Kumsal, kurtulduğunu sandığı Batu'yu karşısında kelepçeli bir şekilde görünce şok olur. Onu polise teslim etmek için var gücüyle çalışır. Batu ise şikayetini geri alması için Kumsal'ı ikna etmenin yollarını arar. Eren ve kardeşi Sera, Kumsal'a İstanbul'a alışması için yardımcı olurlar. Dolunay bu durumdan hiç hoşnut değildir. Kumsal'ı İzmir'e döndürmek için planlar kurmaya başlar. Vural, yeğeni Batu'nun İstanbul'da rahat bir şekilde yaşaması için elini taşın altına koyar. Bulduğu çözüm karşısında kimse gözlerine inanamaz. Batu artık bambaşka biridir.

Haberin Devamı

Bölüm Tarihi: 30/06/2015

Adı Mutluluk 2. bölümünde kendini kandırılmış hisseden Kumsal, Batu'yu karşısında görünce üniversiteyi birbirine katacak. Batu ve Kumsal'ın koşturmaca sahneleri, eğlenceli sahneleri ekrana taşıyacak. Batu, Kumsal'a gerçekleri anlatmaya çalışsa da kendini aklaması hiç kolay olmayacak. Kumsal Batu'yla ilgili duygularıyla yüzleşmekten kaçarken, yeni tanıştığı diğer isim Eren ile olan arkadaşlığı hayatını daha zorlaştıracak. Adı Mutluluk yeni bölümünde Eren'in 2 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Dolunay, Kumsal'ı açık açık tehdit edecek.

ADI MUTLULUK KONUSU

Adı Mutluluk; İzmir'de, yaşayan farklı karakter de, kültür de iki insanın, İstanbul'a, gitmek için can atan iki insanın hikayesini anlatıyor. Batu ve Kumsal'ın rastlantısal tanışmaları, ikilinin yeni bir hayata başlamasına neden olur. Zenginlik içinde büyüyen Kumsal ve annesinden başka kimsesi olmayan Batu'nun hayallerini ele alan Adı Mutluluk, İzmir'de başlayan İstanbul'da devam eden bir aşkın kimi zaman duygusal kimi zamansa renkli anlarını anlatıyor.

Haberin Devamı