Gazete Vatan Logo
Magazin Adı Mutluluk 3. bölüm fragmanında şok-izle

Adı Mutluluk 3. bölüm fragmanında şok-izle

Adı Mutluluk herkesi ekran başına kilitliyor. Oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çeken Adı Mutluluk bu akşam 3. bölümü ile ekrana gelecek. İşte Adı Mutluluk 3. bölümde yaşanacaklar..

Adı Mutluluk 3. bölüm fragmanında şok-izle

Yapımcılığını Kiraz Mevsimi ve Aşk Yeniden’in yapımcısı Süreç Film’in üstlendiği, başrollerini Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüboğlu’nun paylaştığı FOX’un yeni dizisi “ADI MUTLULUK” 3. bölüm ile ekrana geliyor.

Kumsal’ın babasından gizli İstanbul’da bir üniversite kazanmasıyla İzmir’den İstanbul’a uzanan bir özgürlük yolculuğu hikayesi; Adı Mutluluk!

Babasını karşısına aldığı gün tanıştığı Batu sayesinde mutluluğu aramak için İstanbul’a gitme kararı veren Kumsal; tıpkı annesinin yıllar önce yaptığı gibi evi terk eder ve kendini bir anda bir yurt odasında bulur! Kumsal artık İstanbul’dadır. Burası Kumsal’ın kendi ayakları üstünde durmayı, yalnızlığı, hayal kırıklıklarını ve dostluğu öğreneceği yerdir. Başarılı oyuncu kadrosu, kaliteli senaryosu, heyecanlı ve renkli sahneleri ile Adı Mutluluk bu yazın en ses getiren dizisi olacak...

ADI MUTLULUK 3. BÖLÜM FRAGMANLARI İZLE