Gazete Vatan Logo
Magazin Adı Mutluluk 12.bölüm fragmanında şok sahne-izle

Adı Mutluluk 12.bölüm fragmanında şok sahne-izle

FOX TV ekranlarında yayınlanan Adı Mutluluk 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Adı Mutluluk dizisinin son bölümünde yaşanan gelişmeler üzerine merakla beklenen 12.bölümde heyecan dolu sahneler yer alıyor. Adı Mutluluk 12.bölüm fragmanı ve son bölümde yaşanan gelişmeler haberimizde.

Adı Mutluluk 12.bölüm fragmanında şok sahne-izle

Adı Mutluluk 12.bölümüne, Batu ve Sera öpüşmesine karşılık Eren ve Kumsal öpüşmesi damga vurdu. Sevmek mi sevilmek mi? Adı Mutluluk 8 Eylül salı günü yayınlanacak yeni bölümde neler olacak?

ADI MUTLULUK 12.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Adı Mutluluk son bölümde neler yaşanmıştı?
Kumsal, annesine sesini duyurmak için üniversiteler arası bir şarkı yarışmasına katılmaya karar verir. Eren, Kumsal'a bu konuda yardımcı olur. Onu eskilerden tanıdığı meşhur bir şarkıcının yanına götürür: Burak Kut! Batu ise okuldaki bir kafenin işletmeciliğine soyunur. Onun da en büyük destekçisi Sera olur. Birlikte kafeyi kalkındırmak için planlar yaparlar. Dolunay, Kumsal'ın annesi ile ilgili gerçekleri öğrenince ona karşı yumuşamaya başlar. Ancak kendini affettiremeyince öfkesi katlanır. Yeni bir sabotaj planı için girişimlere başlar.
GENEL HİKAYE
Yapımcılığını Kiraz Mevsimi ve Aşk Yeniden’in yapımcısı Süreç Film’in üstlendiği, başrollerini Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüboğlu’nun paylaştığı FOX’un yeni dizisi “ADI MUTLULUK” içinizi ısıtmak için geliyor.
Kumsal’ın babasından gizli İstanbul’da bir üniversite kazanmasıyla İzmir’den İstanbul’a uzanan bir özgürlük yolculuğu hikayesi; Adı Mutluluk!
Babasını karşısına aldığı gün tanıştığı Batu sayesinde mutluluğu aramak için İstanbul’a gitme kararı veren Kumsal; tıpkı annesinin yıllar önce yaptığı gibi evi terk eder ve kendini bir anda bir yurt odasında bulur! Kumsal artık İstanbul’dadır. Burası Kumsal’ın kendi ayakları üstünde durmayı, yalnızlığı, hayal kırıklıklarını ve dostluğu öğreneceği yerdir. Başarılı oyuncu kadrosu, kaliteli senaryosu, heyecanlı ve renkli sahneleri ile Adı Mutluluk bu yazın en ses getiren dizisi olacak...

Haberin Devamı