Gazete Vatan Logo

Adı Efsane, Evlat Kokusu ve Seni Kimler Aldı dizisi ne zaman başlıyor? (Kanal D'de 3 yeni dizi)

Kanal D’de 3 yeni dizi başlıyor. Önümüzdeki haftalarda yayına girecek olan ‘Adı Efsane’nin yanı sıra ‘Evlat Kokusu’ ve ‘Seni Kimler Aldı’ gibi yapımları da izleyiciyle buluşturmaya hazırlanan Kanal D’den yeni bir proje daha geliyor. Peki Adı Efsane, Evlat Kokusu ve Seni Kimler Aldı dizisi ne zaman başlıyor?

Adı Efsane, Evlat Kokusu ve Seni Kimler Aldı dizisi ne zaman başlıyor? (Kanal D'de 3 yeni dizi)

Barakuda Film’in ortaklığında ‘Adı Efsane’nin yanı sıra ‘Evlat Kokusu’ ve ‘Seni Kimler Aldı’ adlı 3 dizi çok yakında Kanal D'de başlayacak.

Son olarak geçtiğimiz sezon final yapan ‘Filinta’da imzası bulunan Es Film ve ‘Galip Derviş’, ‘Boynu Bükükler’ gibi dizilerin yapımcılığını üstlenen Barakuda Film’in ortaklığında ekrana gelecek olan yapım, gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek senaryolaştırılacak ve Güneydoğu’da ücra bir kasabada görev yapmaya gönüllü olan bir kaymakamın yaşadıklarını konu alacak.

ADI EFSANE

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer’in yer aldığı yeni dizisi "Adı Efsane"nin çekimleri başladı. D Productions imzalı 2017’nin efsane projesi olmaya aday olan dizinin ilk set fotoğrafları da önceki gün basın ile paylaşıldı.

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun bu zamana kadarki alışılagelmişin dışında bir karakter ile ekrana geleceği dizide, her şeyini kaybetmiş bir babanın kızlarını kazanmak için verdiği mücadele anlatılacak.

"Herkes ikinci bir şansı hak eder" sloganı ile efsane olacak "Adı Efsane"nin genel hikaye ve künyesi ise şöyle;

Kariyerinin zirvesindeyken ağır biz kaza geçirip sakatlanan efsane basketbolcu Tarık Aksoy, basketbolu bırakmak zorunda kalır. Ardından sahip olduğu her şeyi birer birer yitiren Tarık, en son çocuklarının velayetini de kaybeder. Tam hayata karşı güvenini kaybetmişken, karşısına çıkan son şans, belki de kızlarını kazanmanın yolu olacaktır.

EVLAT KOKUSU

Evlat Kokusu dizisinin erkek başrol oyuncusu en son Show Tv ekranlarında yayınlanan Oyunbozan isimli dizide Emre karakterine hayat veren Barış Kılıç ile imzalar atıldı. Endemol Shine‘in Şubat 2017’de ekranlara gelmesini beklediğimiz Evlat Kokusu dizisinin kadın başrol oyuncuları ise Hande Soral ve Sedef Avcı oldu.

Uygulayıcı yapımcılığını Cengiz Deveci’nin yapacağı Evlat Kokusu büyük bir hızla cast çalışmalarına başladı. Çekimlerinin Yurt dışında 18 aralık pazar günü Amsterdam’da başlanan dizinin çekimlerine İstanbul’un çeşitli semtlerinde devam edecek olan dizinin senaryosunu Alican Yaraş kaleme alıyor. Yönetmenliğini ise Erol Özlevi gerçekleştirecek.

SENİ KİMLER ALDI

Pastel Film’in yapımcılığını üstlendiğini Seni Kimler Aldı 2017 sezonunda Kana D ekranlarında başlayacak. Senaryosunu Pınar Uysal‘ın yazdığı Seni Kimler Aldı dizisinin Bora Onur yönetecek.

Haberin Devamı