Gazete Vatan Logo

Adı Efsane dizisinin 9. bölüm fragmanı yayınlandı!

İlk bölümünden itibaren izleyicileri ekrana bağlayan Adı Efsane dizisinin fragmanı yayınlandı. Oyuncu kadrosu ve olay örgüsü ile her yaştan seyirci kitlesine sahip dizinin yeni bölümü bol olaylı geçeceğe benziyor. 9. Bölümü yayınlanacak olan dizinin bu haftaki bölümünde neler olacak? Sibel’in Hakan’a karşı olan duyguları yakın arkadaş olan Fikret ve Hakan’ın arkadaşlığına zarar verecek mi? Bahar ve Tarık arasındaki çekim bu bölümden itibaren daha da artmaya başlıyor. Seçil bu ilişkiye müdahale edecek mi?

Adı Efsane dizisinin 9. bölüm fragmanı yayınlandı!

Adı Efsane dizisinin şu ana kadar yayınlanmış son bölümü olan 8. Bölümde; Hakan kız kardeşini kurtarmak için para karşılığında Kıvanç ile bir anlaşma yapmıştır. Bu anlaşma gereğince Hakan Melis den uzak duracaktır. Melis’in Hakan’a karşı olan ilgisi artmıştır. Hakan’ı görmek için Zeynep’in doğum günü kutlamasına davet eder. Hakan doğum günü kutlamasına gitmez. Ancak tüm çabasına rağmen Hakan Melis den uzak durmayı başaramaz. Kıvanç aralarındaki anlaşmayı Melis’e anlatır. Babasına karşı hissettiği kırgınlığı henüz bitirmiş olan Melis’in kalbi bu kez de Hakan tarafından kırılmıştır. Hakan’ın üzgün olmasına dayanamayan arkadaşları Melis ile konuşmaya giderler.

Melis’e parayı niye aldığını anlatmak üzereyken Hakan gelir anlatmalarına engel olur. Kendini tekrardan aileye kabul ettirmek isteyen Hakan’ın babası parayı Kıvanç’a geri öder. Seçil’in kızlar üzerinde kurmaya sağladığı otorite Tarık ile Melis’in arasının düzelmesinin ardından giderek zayıflamıştır. Bu durum Seçili rahatsız etmektedir. Tarık Bahar’ı yemeğe davet eder ancak Melis’in beklenmedik ziyareti üzerine yemeğe gidemez.

ADI EFSANE DİZİSİ FRAGMAN İÇİN TIKLAYINIZ!

Adı Efsane 9. Bölümde Neler Olacak?

Dizinin 9. Bölüm fragmanları yayınladı. Cumartesi akşamı saat 20.00 de Kanal D ekranlarında seyircilerle buluşacak. Hakan’a karşı olan duygularını giderek daha da belli eden Sibel Hakan ile konuşmaya karar verir. Ancak Hakan dan hiç beklemediği bir tepki alır. Fiko Sibel’in davranışlarından şüphelenmeye başlar. Bunun üzerine Sibel ile Hakan’ı konuşurken görüp durumu yanlış anlayan Sadık ne yapacağına karar veremez. Durumu Fiko ya anlatıp anlatmamak konusunda kararsızdır. Tarık sonunda Bahar’a karşı olan duygularını dile getirir. Seçil bu yakınlaşmadan son derece rahatsızdır. Bahar’ın kararını etkilemek için konuşmaya gider. Bahar ile Tarık arasındaki yakınlaşmadan rahatsız olan tek kişi Seçil değildir. Aynı zamanda Bahar’ın annesi de bu ilişkiye karşıdır.

Seçil’in kendisine karşı davranışlarına anlam veremeyen Tarık Seçil ile konuşur. Bu görüşmede neler konuşulacak? Seçil uzun yıllardır Tarık için beslediği sevgiyi söyleyecek mi? Bahar ile Tarık arasında aşk başlayacak mı? Seçil Bahar ile ne konuşacak? Sadık gördüklerini anlatacak mı? Fikret ve Hakan arasında ki arkadaşlık bozulacak mı? Melis Hakan’ın Kıvançtan para almasının sebebini öğrenebilecek mi? Tüm bu soruların cevabı ve çok daha fazlası Adı Efsane dizisinin 9. Bölümünde cevaplanacak.

Haberin Devamı