Gazete Vatan Logo

Adı Efsane 28. yeni bölümünde Sinan gerçekleri öğreniyor!

Adı Efsane 28. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Kanal D'nin sevilen dizisi Adı Efsane'de Reyhan'ın gerçekleri anlatmasıyla Sinan şok yaşıyor. Peki Naz babasının kim olduğunu öğrenecek mi, tepkisi ne olacak? İşte Adı Efsane'de yaşanacaklar...

Adı Efsane 28. yeni bölümünde Sinan gerçekleri öğreniyor!

Adı Efsane 28. yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. Adı Efsane'nin yeni bölümünde Naz Sinan'ın babası olduğunu ve Hakan'ın bunu bildiğini öğrenecek mi? Heyecanın dorukta olduğu Adı Efsane bu akşam Kanal D'de olacak.

ADI EFSANE 28. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Reyhan, Sinan'a gerçekleri söylüyor! Naz, babasının kim olduğunu öğrenecek mi?

Hakan'ın Naz hakkındaki gerçeği öğrenmesinden sonra sırlar yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlar. Bildikleri olmasına rağmen susması gereken Hakan, bu zor durum içinde sıkışıp kalır.

Reyhan, Sinan’ın Almanya’ya dönmesini önlemek için hayatının sırrını söyler.

Tayfa, Sadık’ın yumruğundan sonra yerde hareketsiz yatan Kıvanç’ın durumu karşısında yeni bir sınavdan geçmektedir. Bu sınavı tayfa mı; yoksa, Kıvanç mı kazanacaktır? Sadık’ın Naz’a yazdığı mektubu bilen tek kişi olan Ali, arkadaşını içinde bulunduğu durumdan kurtarırken kendi hayatında beklenmedik bir sürpriz olur. Mercan ve Ali’yi karşı karşıya getiren bu sürpriz herkes tarafından mutlulukla karşılanır.

Reyhan ise, Sinan’ın Almanya’ya dönmesini önlemek için hayatının sırrını söyler. Sinan, Naz hakkındaki gerçeği öğrenmesinden sonra nasıl hareket edecek?

Haberin Devamı

Çiler, Sibel’in gönderdiği mesajdan sonra Fikret’le önemli bir konuşma yapar. Bu konuşmadan sonra Fikret’in kafasını kurcalayan bütün sorular cevap bulur.