Gazete Vatan Logo

Adı Efsane 23. bölümünde Sinan tekrar ortaya çıkıyor!

Adı Efsane 23. bölüm fragmanları yayınlandı. Adı Efsane dizisinin yeni bölümünde Sinan'ın mahalleye dönmesi olayları nasıl etkileyecek? Diğer yandan Reyhan ise kızını korumak için planlar kuracaktır.

Adı Efsane 23. bölümünde Sinan tekrar ortaya çıkıyor!

Adı Efsane 23. bölümü için 2 ayrı fragman yayınlandı. Kanal D'nin sevilen dizisi Adı Efsane yeni bölümleriyle Salı akşamları izleyici karşısına çıkıyor. İşte Adı Efsane dizisinin 23. yeni bölümünde yaşanacaklar...

ADI EFSANE 23. BÖLÜM FRAGMANI

Reyhan'ın gençlik aşkı ve Naz'ın babası Sinan mahalleye geri döner. Geçmişin sıkıntılarını da beraberinde getirir. Eski defterler mahalledeki hayatları kökünden sarsacak! Reyhan, Sinan'ın mahalleye dönmesini nasıl karşılayacak? Sinan, Naz'ın kendi kızı olduğunu öğrenecek mi?

ADI EFSANE 23. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Hakan, sonunda hak ettiği kadroyu almıştır; fakat, kadroda Kıvanç'ta vardır. Hakan, Kıvan ile yaşadığı kötü olayları unutabilecek mi? Kıvanç, Hakan'ın kadrodan tekrar atılması için eski kötü planlarına geri dönecek mi? İkili geçmişi geride bırakabilecek mi?

Fiko, hayat şartlarının yükselmesi için Ozan'ın iş teklifini kabul etmiştir. Peki, Fiko doğru kararı verdi mi? Fiko ve Ozan'ı yeni işte nasıl bir tehlike bekliyor?

ADI EFSANE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Durmazspor'un çizgileri nettir. Hakan'ı zorlu bir süreç beklemektedir. Basketbol hayalleri suya düşen takımın diğer fertleri ise, hayata tutunmanın yollarını aramaktadır. Ozan'ı ilk seferde geri çeviren Fiko, giderek köşeye sıkışmaktadır. Çiler'in renkli dünyasına şahit olması, ona karanlık bir kapıyı aralatacaktır. Reyhan, sırrının ortaya çıkmasından korkmaktadır. Hayatlarına girecek sürpriz bir isim ise, Reyhan'ı daha da panikletecektir.