Gazete Vatan Logo

Adı Efsane son bölüm sonrası 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Gökçe Bahadır gibi tecrübeli oyuncuların yanı sıra genç ve umut vaat eden oyuncuların birleşmesi ile ortaya çıkan Adı Efsane, Kanal D ekranlarında güzel reytingler ile yoluna devam ediyor. Genel olarak genç kesimin ilgi ile takip ettiği bir dizi olan Adı Efsane bir yandan da ülkemizdeki gerçek bir probleme parmak basıyor. Boşanmış bir ailenin hayatını anlatan ve babanın kaybettiği yılları geri alma çabasını bizlere yansıtan Adı Efsane son bölüm sonrası 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Adı Efsane son bölüm sonrası 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Adı Efsane son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Bu toplanmanın altından neler çıkacağı sürpriz olacak. Tarık ise kızı ve Hakan arasındaki inişli ve çıkışlı ilişkiye artık müdahale ediyor. Bunun için Hakan ile konuşuyor . Melis ise olanları öğrendikten sonra babasının Hakandan özür dilemesini istiyor. Eğer Tarık özür dilemez ise Melis babasını mahkemede aleyhine tanıklık etmek için tehdit ediyor. Adı Efsane son bölüm sonrası 18. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ADI EFSANE BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Hakan ise Tarık ile karşı karşıya geldiğinde ona ağır laflar söylüyor. Bu yüzleşmede Hakan kendisi konusunda Tarık’ın aşırı ön yargılı olduğunu söyleyince Tarık özür dileme aşamasındayken vazgeçiyor.

Hakan daha sonra Bahar Hoca ile konuşuyor. Bahar hoca ile konuşmasında şu ana kadar çok bedeller ödediğini söylüyor. Bahar ise tek bedel ödeyenin kendisi olmadığını söylüyor. Melis’in mahkemede Tarık aleyhine tanıklık yapacağını söyleyince Hakan çok şaşırıyor.

Adı Efsane dizisinin 17. Bölümünde Tarık’ın ne yapacağı merak konusu. Kızı ve Hakan arasında kalan Tarık; kızını kaybetmemek için gururundan vazgeçecek mi? Tüm bu soruların cevaplarını alacağımız Adı Efsane 17. Bölüm 20 Mayıs Cumartesi günü 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyicileri ile buluşacak!

Haberin Devamı

ADI EFSANE DİZİSİNİN 16. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Adı Efsane dizisinin 16. Bölümü oldukça hareketli geçmişti. Kıvanç kötülüklerine ara vermedi. Hakan’ı bir seçim yapmak konusunda zorlayınca Hakan daha fazla dayanamadı ve Kıvanç’a saldırdı. Bu kavgada Hakan onu dövdüğü için nezarethaneye atıldı.

Hakan nezarethanedeyken yarı final maçı da yaklaşmıştı. Tarık özel hayatını bir kenara koyup takımı büyük maç için hazırlamaya çalıştı. Hakan’ı ise nezarethaneden kurtarmaya çalıştı.

Melis ise Hakan’ın değişen tavırlarından sonra bir takım şüpheleri vardı. Hakan ile kimin konuştuğunu bulmaya çalışıyordu. Bu kişinin babası olduğunu öğrendi. Bu duruma çok öfkelendi.