Gazete Vatan Logo

Adı Efsane 16. Bölümünde Neler Yaşanacak?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Adı Efsane yepyeni bölümleri ile izleyicileriyle buluşuyor. Her hafta Cumartesi günleri evimize konuk olan Adı Efsane değişik senaryosu ve enerjik kadrosu ile izleyiciler tarafından oldukça seviliyor. Bir gençlik dizisi olan ve baş rollerini Erdal Beşikçioğlu, Rojda Demirel ve Gökçe Bahardır’ın paylaştığı dizide ; son bölümün ardından dizinin fanları çok bekletmeden 16. Bölüm fragmanı da yayınlandı.

Adı Efsane 16. Bölümünde Neler Yaşanacak?

Adı Efsane 16. Bölümü fragmanında büyük bir olay yaşanıyor. Hakan ve Melis yaşanan onca olaylardan sonra ilişkilerini gözden geçiriyor. Daha sonra aralarında yaşanan büyük tartışmada pişman olunacak sözler söyleniyor. Bu kavganın ardından ikili ayrılıyor.

ADI EFSANE BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM DİZİLERİN FRAGMANLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Melis ise bu durumdan birçok kişiyi sorumlu tutmaktadır. Bu süreçte bir de babasından darbe yemekten de korkuyor. Hakan ise sinirlerine hakim olamayıp kavga ediyor ve nezarethaneye düşüyor.

Bahar ise Tarık’ın bu durumuna çok üzülür. Eninde sonunda kızları ile arasındaki sorunları halledeceğini söylemektedir.

Adı Efsane dizisinin 16. Bölümünde Hakan ve Melis cephesinden işlerin nasıl şekilleneceğini öğreneceğiz. Adı Efsane 16. Bölüm 13 Mayıs Cumartesi günü 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyicileri ile buluşacak!

Adı Efsane Dizisinin 15. Bölümünde Neler Olmuştu?

Hakan ve Melis’in gerilimle ilişkileri herkesi etkiliyordu. Özellikle Tarık bir baba olarak sürekli kızı ile kavga eden ve onu üzen bu adama müdahale etmişti. Hakan’ı karşısına aldı ve bir babanın kızını korumak için yapacağı şeyi yaptı ve Hakan ile konuşup onu uyardı. Hakan ise bu konuşmadan sonra takıma veda etme kararı aldı. Böyle yaparak takımı da Melis’i de yüz üstü bırakmış oldu.

Haberin Devamı

Tarık ise daha büyük bir dert ile uğraşmaktaydı. Sosyal hizmet görevlisi Tarık’a çok kötü bir rapor yazacağını söyledi. Bu duruma Tarık çok üzüldü. Bir yandan kızlarını kaybetme korkusu diğer yandan ise Bahar ile olan ayrılığı Tarık’ı iyice yıktı.

Tarık bu kadar kötü olmuş iken birde takımdaki sorunlar ile uğraştı. Hakan

huzursuzluğunu Melis ile olan ilişkisine ve takımın hepsine yansıtıyordu. Sürekli olarak Melis ile büyük tartışmalar yaşıyordu. Tarık bu gidişata dur demek istedi. Hakan’ı önce uyardı ama bu fayda etmedi. Daha sonra Tarık ona açık bir dille her şeyi söylediğinde Hakan takımdan iyice koptu.

Seçil ise planlarına dur demiyordu. Bahar ile Tarık’ın arasının açılması için kızları kullandığından sonuç başarılı oldu. Şimdi de bu oyunu devam ettiriyordu. Özellikler kızları babalarına karşı doldurarak Tarık’ın Bahar’a dönme ihtimalini bile ortadan kaldırmak istedi.

Haberin Devamı