Gazete Vatan Logo

Adı Efsane 15. bölüm fragmanı yayınlandı

Dün akşam 14. son bölümü ile ekrana gelen Adı Efsane 15. yeni bölüm fragmanını da yayınladı. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Adı Efsane'nin yeni bölümünde yine heyecan dorukta.

Adı Efsane 15. bölüm fragmanı yayınlandı

Adı Efsane 15. Bölüm Fragmanı yayında! Bahar, Tarık'tan ayrılıyor mu? Adı Efsane yeni bölümüyle 6 Mayıs Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!
Tarık, Hakan ve Melis arasındaki kavgaya şahit olur. Tarık, kesin bir dille Hakan'a kızı Melis'ten uzak durması söyler. Seçil, kızların velayetini almakta inatçı davranır. Bahar, Melis'in karşı çıkmasından dolayı Tarık'la olumsuz bir konuşma yapar. Hakan, koçu Tarık'ın, Melis hakkında yaptığı sert uyarı sonucunda takımdan uzak durmaya karar verir. Sibel, Kıvanç ile ortaklıklarının meyvelerini toplamaya başlar.
Hakan ve Melis, Tarık'ın uyarısından sonra ayrılacaklar mı? Hakan, takımdan ayrılmaya karar mı verdi? Tayfa, kaptanlarının gitmesine izin verecek mi? Tarık, Bahar'ın ilişkileri hakkında takındığı olumsuz havayı değiştirebilecek mi? Sibel'in yeni planı ne?

ADI EFSANE BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM DİZİLERİN FRAGMANLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Adı Efsane Son Bölümde Neler Oldu?

Tarık ve Bahar konuşurken sonunda bu ilişkiyi açıklamak zorunda olduğunu söylüyor. Seçil ise planları ile Melis’in gerçekleri kötü bir şekilde öğrenmesine sebep oluyor. Tarık ise bu duruma aşırı tepki veriyor. Bağıra çağıra da olsa seninle anlaşacağız diyor. Fikret ise her şeye rağmen Sibel’in iyi olmasını istiyor. Bu yüzden Kıvrak’ı uyarıyor. Diğer yandan ise aşkını kalbine gömüyor. Elinde kalan hatıraları ve fotoğrafları bir bir yakıyor.

Haberin Devamı