Gazete Vatan Logo

Adı Efsane 13. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Kanal D ekranlarının genç ve dinamik dizisi Adı Efsane güzel bir bölüm ile izleyicileriyle buluştu. Hafta sonu kuşağında yer alan Adı Efsane 12. Bölümü en az diğer bölümler kadar dinamikti. Tarık’ın geçmiş hatalarını düzeltip kızları ile birlikte yeni bir hayat kurması sürecinde yaşadıklarını izlediğimiz Adı Efsane dizisinin büyük bir heyecanla izlenen 12. bölümünün ardından yapımcılar 13. bölüm fragmanını hemen yayınladılar. Peki Adı Efsane 13. Bölüm fragmanında neler oldu?

Adı Efsane 13. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Adı Efsane 13. Bölümünde Neler Yaşanacak?

Adı Efsane dizisi 13. Bölüm fragmanında Tarık büyük bir aşkla başlı olduğu Bahar’dan ayrı kalmaya dayanamıyor. Bahar ise umutlu olmasını ve her şeyin yoluna gireceğine inanmasını istiyor. Melis ise uzun zamandır babasından şüphelendiği bu durumla ilgili Seçil’in söyledikleri ile emin oluyor. Üstelik bir de babası ve Bahar’ı samimi bir şekilde görünce Melis sinirden çıldırıyor. Babasının Bahar ile mutlu olmasına izin vermeyeceğine ant içiyor. Diğer yandan Melis ve Hakan’ın yeniden bir araya gelmesini hazmedemeyen biri vardır. Kıvanç bu yakınlığım hırsı ile Hakan’ı dövdürüyor. Seçil ise yeniden bir araya gelen Tarık ve Bahar’ı görmenin acısını ise kızlardan çıkarıyor. Fiko ve Hakan ise bağlarına sardıkları beladan nasıl kurtulacaklarını kara kara düşünüyor.

ADI EFSANE BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM DİZİLERİN FRAGMANLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Melis tüm bu yaşananların tek sorumlusu olarak gördüğü babasını, nasıl affedecek? Peki Tarık tüm bu karmaşa içinde hem Bahar ile beraber olup hem de kızlarını bir arada tutabilecek mi? Seçil’in tün entrikaların rağmen ayakta durabilecek mi?

Haberin Devamı

İşte tüm bu soruların yanıtlarını Adı Efsane dizisinin 13. Bölümde alacağız. Adı Efsane 13. Bölüm 22 Nisan Cumartesi günü 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyicileri ile buluşacak!

Adı Efsane Dizisinin 12. Bölümünde Neler Olmuştu?

Adı Efsane dizisinin 12. Bölümünde Hakan yaptığı büyük hatadan dolayı kendisini Melis’e affettirmek için türlü yollara başvurdu. Bu yüzden arkadaşlarının yardımı ile Melis’e bir sürpriz hazırladı. Melis bu sürpriz ile çok mutlu olurken, bu mutluluktan haz almayan biri vardı. Kıvanç olanların tüm acısını Hakandan çıkarmaya çalıştı. Bu yüzden kötü bir plan yaptı ve bu plan ile Hakan ve Fiko ciddi derecede zarar gördüler. Başlarına gelen bu beladan nasıl kurtulacaklarını düşünüyorlardı.

Tarık ise Bahar ile ilişkisini yeniden yaşamaya karar vermişti. Bu yüzden sürekli romantik jestler ile Bahar’ı etkilemeye çalışıyordu. Keza amacında başarılı da oldu. Tarık’ın romantik jesti karşısında Bahar da romantik bir jest yaparak karşılığını verdi. İkili arasında yeniden alevlenen aşk herkesi çok sevindirdi.

Haberin Devamı