Gazete Vatan Logo

Adana Demirspor Karagümrük final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Adana Demirspor ile Fatih Karagümrük TFF 1. Lig play-off final maçı için sahaya çıkıyor. Hatayspor ve BB Erzurumspor'un ardından Süper Lig'e çıkacak 3. takım bekleniyor. Futbolseverler, 'Adana Demirspor Karagümrük final maçı ne zaman?' sorusunu araştırıyor. Peki, Adana Demirspor Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Adana Demirspor Karagümrük maçının detayları...

Adana Demirspor Karagümrük final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Hatayspor ve BB Erzurumspor'un ardından Süper Lig'e çıkacak 3. takım belli olacak. Adana Demirspor ile Fatih Karagümrük TFF 1. Lig'de bu sezon 25. kez uygulanan play-off sisteminde final karşılaşmasında mücadele edecek. Peki, Adana Demirspor Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Adana Demirspor Karagümrük maçının detayları...

TFF 1. Lig play-off yarı finalinde rakiplerini saf dışı bırakan Adana Demirspor ile Fatih Karagümrük, Süper Lig'e yükselme maçında yarın Ankara'da karşılaşacak.

Adana Demirspor 1994-1995, Fatih Karagümrük ise 1983-1984'ten beri mücadelesini Süper Lig'den uzak sürdürüyor.

Sezona Fatih Karagümrük'te başlayan Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, ikinci kez bir takımı Süper Lig'e taşımak için mücadele edecek. Bu yıl 25. kez oynanan play-off'ta Ankara, 8. defa final heyecanına sahne olacak.

Hatayspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un doğrudan Süper Lig'e yükseldiği TFF 1. Lig'in play-off finalinde Adana Demirspor ile Fatih Karagümrük, Süper Lig'e çıkan 3. ekip olmak için mücadele edecek.

Haberin Devamı

Ligde normal sezonu 3. ve 5. sırada tamamlayan iki ekipten Adana Demirspor, yarı finalde Bursaspor'u saf dışı bıraktı.

KARAGÜMRÜK AKHİSARSPOR'U YENEREK ADINI FİNALE YAZDIRDI

1994-1995'ten beri Süper Lig'den uzak olan Adana Demirspor ile 1983-1984'te Süper Lig'den düşen Fatih Karagümrük, tekrar Süper Lig'e dönmek için mücadele edecek.

ADANA DEMİRSPOR KARAGÜMRÜK FİNAL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Eryaman Stadı'nda 30 Temmuz Perşembe (yarın) saat 21.00'de başlayacak Adana Demirspor-Fatih Karagümrük müsabakasını hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Cüneyt Çakır, geçen sezon da Hatayspor-Gaziantep FK play-off final maçında düdük çalmıştı. Mücadele, beIN SPORTS MAX 1'den naklen yayınlanacak.