Gazete Vatan Logo

Adana'da fuhuş operasyonu

Adana'da polis, müşteri kılığına girerek fuhuşa aracılık eden bir kadın ve fuhuş için evine kullandıran bir şahsı yakaladı.

Erkek zanlının polise fuhuştan haberi olmadığını kadının kendisine sigara, kahve ve yemek getirdiğini söylediği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesinde Tellidere Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre polis, Çiğdem Ş. (30) isimli kadının fuhuş yaptığını ve Gülender E. (49) isimli kadına da para karşılığı fuhuş yaptırdığını, kadının fuhuş için İlhamı K. (54) isimli şahsın evini kullandığını belirledi. Bunun üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Savcılıktan alınan izinle polis müşteri kılığına girip Çiğdem Ş.'yi telefonla arayıp iki kadın lazım olduğunu söyledi. Bunun üzerine Çiğdem Ş., İlhamı K.'nın evinin adresini verdi. Polisler eve gelip kadınlarla pazarlık yaparak 100 liraya anlaştı. Polis, kadınlara seri numarası daha önceden alınmış paraları verip bir süre bekledikten sonra kimliğini gösterdi. Polis, bu arada yan oda da bekleyen İlhami K.'yi de gözaltına aldı. Gülender E. mağdur olduğu için ifadesi alınıp serbest bırakıldı. İlhami K. ile Çiğdem Ş. şüpheli olarak gözaltına alındı. Çiğdem Ş. geçim sıkıntısı çektiği için fuhuş yaptığını İlhami K.'nın evini de kadın başına 30 lira vererek kullandığını söyledi.

"FUHUŞ FALAN GÖRMEDİM ÇİĞDEM BANA SİGARA, KAHVE YEMEK GETİRDİ"

Haberin Devamı

İlhami K. ise evini fuhuş amaçlı kullandırmadığını belirterek, "Çiğdem Ş.'yi 3 aydır tanıyorum. Bana ara sıra gelir. Gelirken de kahve ve sigara getirir. Bugün de bana telefon açarak eve geleceğini söyledi. Gelirken de kahve, sigara ve yemek istedim. Bir süre sonra Çiğdem bu istediklerimle birlikte eve geldi. Ben yan odadaydım sonra polis gelmiş. Evde fuhuş yapıldığından haberim yok" dediği öğrenildi.

İlhami K, sorgusunun ardından fuhşa yer temin etmek, Çiğdem Ş. ise fuhşa aracılık etmek suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Çiğdem Ş. kendisin görüntüleyen basın mensuplarına görünce koşarak gitmesi dikkat çekti. İlhami K. ise basın mensuplarına tepki gösterdi.