Gazete Vatan Logo

Adam Kule’de faiz sıfırlandı, vade uzadı

DAP Yapı, İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini insandan alan Adam Kule projesi için 13 Mart tarihine kadar geçerli özel ödeme seçenekleri hazırladı.

Adam Kule’de faiz sıfırlandı, vade uzadı

DAP Yapı, İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini insandan alan Adam Kule projesi için 13 Mart tarihine kadar geçerli özel ödeme seçenekleri hazırladı. Rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak projede ödemelerin yüzde 25’i peşin, yüzde 25’i teslimde alınıyor. Kalan kısım için DAP Yapı finansmanıyla sıfır faiz ve 50 ay vade fırsatı sunuluyor.

Adam Kule’de, yüzde 1 KDV avantajı da bulunuyor. Home-ofis, dükkan ve mağazaların yoğun ilgi gördüğü projenin 36 aylık teslim süresinden önce 2017 yılının sonunda teslim edilmesi öngörülüyor. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu Adam Kule kampanyasında dünyaca ünlü bir markadan da çanta hediye ediliyor. Adam Kule, Maltepe Rekreasyon alanına olan yakınlığıyla yatırımcısına cazip fırsatlar sunuyor. Adam Kule, inşaatı tamamlanmak üzere olan İstinaf Mahkemesi ve rekreasyon alanının hayata geçmesi ile sahiplerine yüksek kazanç da vaat ediyor.