Gazete Vatan Logo

Adalet Bakanlığı sınav giriş belgeleri yayımlandı!

2018-Adalet Bakanlığı sınavlarının (Adli Yargı/İdari Yargı/Adli Yargı-Avukat) giriş belgeleri açıklandı. ÖSYM tarafından uygulanacak olan Adalet Bakanlığı sınav tarihi ne zaman? Sınav giriş belgesi nasıl alınır?

Adalet Bakanlığı sınav giriş belgeleri yayımlandı!

ÖSYM tarafından Adalet Bakanlığı sınavlarının giriş yerleri belli oldu. Adaylar ise sınava nerede katılacaklarını sorguluyor. Bugün duyurulan Adalet Bakanlığı sınav giriş yerleri nereden öğrenilir? Sınav ne zaman uygulanacak?

SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesine ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

SINAV NE ZAMAN?

2018 Adalet Bakanlığı Adli Yargı Hâkim ve Savcı Adaylığı Yazılı Yarışma Sınavı (2018-Adli Yargı), 2018 Adalet Bakanlığı Avukatlar İçin Adli Yargı Hâkim ve Savcı Adaylığı Yazılı Yarışma Sınavı (2018-Adli Yargı-Avukat), 2018 İdari Yargı Hâkim Adaylığı Yazılı Yarışma Sınavı (2018-İdari Yargı) 29 Aralık 2018 tarihinde uygulanacak.

DİKKAT!

29 aralık 2018 tarihinde uygulanacak olan 2018-Adalet Bakanlığı Sınavlarında;

Sabah oturumu için; Adli Yargı testini alacak olan adaylar saat 10:00’dan, diğer tüm adaylar ise saat 11:00’den sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

Haberin Devamı

Öğleden sonra oturumu için ise Adli Yargı-Avukat testi alacak adaylar 15:30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

Adaylar, fotoğrafsız nüfus cüzdanı ile sınava kesinlikle alınmayacaktır.