Gazete Vatan Logo

Adalet Bakanı: Gülen yalancının şahıdır

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Adalet Bakanı: Gülen yalancının şahıdır

Bozdağ'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

* Türkiye'de darbe olmaması yöneticilerin ana vazifesidir.

* Artık devletin tüm kurumları içimizde gelebilecek darbe girişimlerine karşı donatılmıştır. Ders aldık. Ordunun yeniden yapılandırılması konusunda da adımlar attık. Türkiye'nin en önemli gücü milli ordudur.

KAMUDAN FETÖ İHRAÇLARI

* Bütün devletler sadakat şüphesinin gereğini yapar. Örgütlere sadakati olanlar isihdam edilmeyecek.

* Fethullah Gülen yalancıların şahıdır. Onunla hareket edip milletimizi kullananlar da aynı şekilde. 17-25 Aralık'ta hükümet gidecek dediler. Oldu mu? Yüzde 45,5'la bu millet bize sahip çıktı.

* Hendek terörü başladı ve millet bunlarla mücadele etti. En son 15 Temmuz darbe teşebbüsünde bulundular. Bu kadar şey dediler hiçbiri doğru çıkmadı. 10 söylediğinin de 10'u yalan çıktı. Şimdi 11.'yi söylüyorsun sana neden inanayım demez mi? Yalanlara hazır bir yapı var.

* Bu kadar insanı öldüren katil değil midir? Allah bunlara bu kadar cinayet işledin gel cennette peygambere komşu mu ol diyecek. Tabi bunun hakkını Allah verecek

Haberin Devamı

* Kendi kendine şarj olan bir yapı ile karşı karşıyayız. Kıyametler kopuyor ertesi gün yeniden inanmalar başlıyor. 1 yıl sonra her şeyin düzeleceğini sanıyorlar.

"ASKERLER ÇÖZÜLMESİN DİYE..."

FETÖ yeniden kara propogandaya başladı. 14 Ağustos'ta yeni bir teşebbüs olacak dediler, oldu mu? Daha neler söylediler... Fetullah Gülen yalancıların şahıdır, müfterilerin şahıdır. Onunla birlikte hareket edenler de öyle. Öyle bir yapı var ki 15 yalan söyleseler, 15'ine de inanmaya hazır bir yapı var. Askerler çözülmesin, gerçeği söylemesin diye söylüyorlar. Gerçeği yargıya söylemelerine engel olmak için yalanları söylüyorlar.

"MİLLET OHAL'DEN ETKİLENMEYECEK"

3 ayda devletin içindeki FETÖ'yü ayıklama imkanına sahip değilsiniz. Yapılan işlerin sağlıklı olması için bu zamana ihtiyacımız var. Öngöremediğimiz başka uyuyan tehlikeler varsa teyakkuz halinin devam ettirilmesi için buna ihtiyacımız var. Bugüne kadar OHAL sadece devlete uygulandı. Bundan sonra da devleti yönetenlere uygulanmaya devam edecektir. Vatandaşımızın OHAL uygulamalarından olumsuz etkilenmesine izin verilmemiştir. Bundan sonra da verilmeyecektir.

Haberin Devamı

CHP'NİN KHK'LARI ANAYASA MAHKEMESİ'NE TAŞIMASI

CHP tutumunu gözden geçirmeli. Kanun hükmünde kararnameleri (KHK) yasalaştıracağız. Zaten Meclis'ten bunu geçireceğiz mahkemenin denetimine açık olacak. Mahkemenin Anayasa'nın hükümlerini mi önceki kararları mı esas alacağını göreceğiz.