Gazete Vatan Logo

Acun 'dizi' keyfini bitirdi

Yeni kanalında yarattığı etki o kadar güçlü oldu ki...

16 yıldır çalıştığı Show TV'den ayrılığı TV dünyasına bomba gibi düşen Acun Ilıcalı'nın transfer olduğu Star TV'de yarattığı etki de bir o kadar güçlü oldu

Ilıcalı'nın kanala transferinin kesinleşmesinin ardından daha önce verdiği pek çok dizi siparişi kararını donduran Star TV yönetimi, mevcut dramalarla ilgili de son kararını verdi. Buna göre Ilıcalı'nın yakında ekrana gelecek 2 yarışmasına yer açmak için reytingleri çok da iyi olmayan diziler tek tek yayından kaldırılacak. Star TV ilk olarak bu haftabaşı Müjdat Gezen, Şebnem Sönmez ve Zafer Algöz gibi usta isimlerin rol aldığı komedi dizisi "İbreti Ailem"i bitirme kararı aldı. Ardından Deniz Çakır ve İbrahim Çelikkol'un oynadığı "İffet" dizisi bu sezon çekilecek 5 bölümün ardından ekran ömrünü tamamlayacak.

3 akşamı kapatacak

Orhan Kemal uyarlaması olan "Evlerden Biri" ve "İşler Güçler" dizilerinin de yakın zamanda aynı kaderi paylaşacağı ifade edildi. Acun Ilıcalı'nın Sergen ve Hülya Avşar ile jüri koltuğunda oturduğu "Yetenek Sizsiniz" yarışması 15 Eylül'de başlayacak ve cumartesi - pazar akşamları seyirciyle buluşacak. Ilıcalı'nın diğer yarışma programı "O Ses Türkiye "de de yine Murat Boz, Hadise ve Hülya Avşar 'dan oluşan jürisiyle 1 Ekim'den itibaren pazartesi akşamları ekrana gelmesi planlanıyor. Kanalın yayın akışına göre yeni sezonda 3 akşamı Acun Ilıcalı 'nın yarışmaları kapatacak ve salı akşamı Şampiyonlar Ligi maçı, çarşamba akşamı "Muhteşem Yüzyıl", perşembe Mahsun Kırmızıgül'ün imza attığı "Babalar ve Evlatlar", cuma günü de Gold Film'in "Dila Hanım" dizileri yayınlanacak.

Haberin Devamı