Gazete Vatan Logo
Magazin Açtı ağzını yumdu gözünü

Açtı ağzını yumdu gözünü

Ünlü doktordan çok konuşulacak açıklamalar...

Açtı ağzını yumdu gözünü

Ünlü isimler hakkında yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündeme gelen Prof. Dr. Orhan Kural, Beyaz Tv'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programına konuk oldu ve Kadir İnanır'dan Ajda Pekkan'a, Bülent Ersoy'dan Okan Bayülgen'e kadar birçok ünlü isim hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu...

"KADİR İNANIR BANA 'SENİ ÖLDÜRÜRÜM' DEDİ"

Geçmişte bir ödül törenine katılmıştım. Kadir İnanır elinde sigarayla sahneye çıktı. Sigarayla çıkmamasını söyledim. "Bu bir çevre ödülü, sigaranızı sonra için" dedim. Bana "Sen kafayı yemişsin." dedi...ikinci defaki görüşmemizde yanına gittim ve bana her defasında hakaret ettiğini söyledim. Bana "Sen ünlü mü olmak istiyorsun? Seni öldürürüm, defol git burdan." dedi. Daha sonra kendisini savcılığa şikayet ettim. Sonra duydum ki akciğer kanseriymiş...Hapse girmek üzereydi. Jülide Kural ile konuştum, onu affettiğimi söyledim.

"NEBAHAT ÇEHRE'NİN YAŞINA VERİYORUM"

Nebahat Çehre reddediyor ama onunla konuştuk. Nebahat Çehre'nin yaşına veriyorum. Yaşından dolayı konuştuklarımızı unutuyor herhalde.

"CEM YILMAZ'A ZÜPPE DEMEYE DEVAM EDECEĞİM"

Bridget Bardot ile sürekli mesajlaşıyoruz, bana sürekli teşekkür ediyor. Orhan Bayülgen'i de dava ettim. Sigara içtiği için kendisini uyaran bir kızı ağlattığı için dava ettim. Cem Yılmaz bana dava açana kadar "Züppe" devam etmeye devam edeceğim. Bülent Ersoy'a kürk giymemesini söyledim. Annesine de söyledim "Kızın mı dersin oğlun mu dersin bilmem ama kürk giymesin" dedim.

"AJDA PEKKAN YURT DIŞINDA KÜRK GİYİYOR"

Ajda Pekkan'a buradan sesleniyorum. Yıllarca kürk giydi...İnsanın söylemleriyle davranışları birbirine uymalı! Yurt dışında kürk giyiyor buraya geldiğinde çıkartıyor.

"50 YIL SONRA MURAT BOZ DEĞİL MEHMET AKİF HATIRLANACAK"

Murat Boz her demecinde benim 50 pantolonum var 50 ayakkabım var diyor.Niye iftihar ediyor ki kıyafetleriyle? 50 yıl sonra Murat Boz değil Mehmet Akif hatırlanacak.

"SEZEN AKSU BENDEN KORKUP ELİNDEKİ BARDAĞI DÜŞÜRMÜŞ"

Sezen Aksu'nun sahneye sigara ile çıktığını duymuştum. Bir tane gül aldım, Sezen Hanım sigarayı içtiğinde o gülü kendisine verecektim. Benden şüphelenip beni içeri almamaya çalıştılar, nitekim girdim. Sezen Aksu beni duymuş olacak ki sigara içmedi. Daha sonra dediler ki "Geleceğini duyunca ödü koptu, elinden bardağı düşürdü"

Haberin Devamı