Gazete Vatan Logo

Acil servis dramı

Pınar Bilir’in hayatı 1 yılda alt üst oldu. Annesi tedavi için götürüldüğü acil servisten kaçıp kaybolunca babası Remzi Bilir kalp krizinden hayatını kaybetti. Ardından kardeşi Murat Harun Bilir canına kıydı..

Acil servis dramı

İzmir’de yaşayan Pınar Bilir uzun süre haber alamadığı şizofreni tedavisi gören kardeşi Murat Harun Bilir’in dün akşam evine gittiğinde kanlar içerisinde buldu. Polisin incelemesinde Murat Harun Bilir’in, bileklerini kesip intihar ettiği belirlendi. Murat Harun Bilir, Soğukkuyu Cami’nde öğle vakti kılınan namazdan sonra toprağa verildi.


Pınar Bilir’in annesi Ayşe Bilir hastaneye böyle getirilmişti.

Aileden geriye tek başına kalan Pınar Bilir’in ise, geçen bir yılda yaşadıkları filmleri aratmadı. Pınar Bilir’in ilk olarak, geçen yıl 14 Kasım Cuma günü, saat 13.30’da meydana gelen olayda, psikolojik tedavi gördüğü sırada rahatsızlanan annesi 70 yaşındaki Ayşe Bilir, refakatçi alınmadan hastaneye götürüldü. 112 acil yardım ekibi tarafından, Karşıyaka Devlet Hastanesi’nin acil servisine bırakılan Ayşe Bilir, tedavisi sırasında dışarı çıkıp kayboldu. O tarihten sonra ailenin aramalarına rağmen bir daha kendisinden haber alınamadı. Ardından 10 ay eşi Ayşe Bilir’i arayıp bulamadığı için üzüntü yaşayan baba Remzi Bilir de kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Son olarak da, şizofren tedavisi gören kardeşi Murat Harun Bilir bir süre önce ilaçlarını azalttı ardından da bileklerini kesip intihar etti. Kardeşinin cenaze töreninde oldukça üzüntülü olan Pınar Bilir, annesini bulunmasını beklediğini söyledi.


Ayşe Bilir, hastaneden böyle çıkmış ve bir daha kendisinden haber alınamamıştı.

Haberin Devamı