Gazete Vatan Logo
Magazin Acil Aşk Aranıyor 9.bölümüne kıskançlık krizi damgasını vurdu - İzle

Acil Aşk Aranıyor 9.bölümüne kıskançlık krizi damgasını vurdu - İzle

Show Tv ekranında yayınlanan Acil Aşk Aranıyor dizisi dün akşam 9. bölümü ile ekrana geldi. Acil Aşk Aranıyor'da Nisan kıskandırma oyununa devam ederken Sinan bu duruma nasıl tepki verdi? Acil Aşk Aranıyor son bölümde izleyemedikleriniz haberimizde.

Son bölümde kıskandırma oyunları son hızıyla devam ediyor. İşte gelişmeler..

ACİL AŞK ARANIYOR SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Nisan ve Sinan, asansörün çalışmasıyla mahsur kalmaktan kurtulurlar. Bu sırada Nisan, her ne kadar Sinan’dan etkilense bile, Ayla’nın yönlendirmesiyle Abidin’le kıskandırma oyununa tam gaz devam eder. Nisan, Abidin’le sevgili olmadığının ortaya çıkmaması için akla karayı seçerken, Sinan iyiden iyiye Nisan’ı kıskanmaya başlayacaktır.

Ayla ve Berzan birbirine karşı son derece tavırlıdır. İkisi de geri adım atmaz ve karşılıklı inatlaşmaları suların bir türlü durulmamasına neden olur. Aralarındaki bu gerilim devam ederken bir hastayla, birlikte ilgilenmek durumunda kalmaları ikiliyi istemeden de olsa bir araya getirecektir.

Hastaneye uykusuzluk şikayetiyle gelen yaşlı bir adam, uyurgezer çıkınca Nisan’a zor anlar yaşatır. Dedenin ortadan kayboluşu Nisan’ı yalancı durumuna düşürürken, Sinan’ı çileden çıkartacak, ikili kendilerini yine bir tartışmanın içinde bulacaktır.

Haberin Devamı

Yönetmen koltuğunda Barış Kırımşelioğlu’nun oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı dizinin süpervizörlüğünü ise, Merve Girgin üstleniyor.
Acil aşk Aranıyor”, yolları bir hastanenin acil servisinde kesişen iki doktorun, Nisan ile Sinan’ın, eğlenceli ve çekişmeli aşk hikayesini konu ediyor. Kaderin görünmez iplerle birbirine bağladığı Nisan ve Sinan, bazı tatsız tesadüflerle, önce komşu olduklarını, sonra da aynı hastanede birlikte çalışacaklarını öğrenirler...
Show TV’nin iddialı dizisi “Acil Aşk Aranıyor”’un oyuncu kadrosu da birbirinden güçlü isimlerle dolu. Dizinin zengin oyuncu kadrosunda; Serhat Teoman (Sinan), Duygu Yetiş (Nisan), Rojda Demirer (Ayla), Tamer Tıraşoğlu (Berzan), Sinem Uçar (Asuman), Gökhan Soylu (Murat) ve Serkan Öztürk (Malik) rol alıyor.