Gazete Vatan Logo
Magazin Acil Aşk Aranıyor 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Acil Aşk Aranıyor 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Show Tv'nin sevilen romantik komedisi Acil Aşk Aranıyor dün akşam yeni bölümü ile ekrana geldi. Sinan'ın yeni rakibi ile zorlu mücadelesi izleyenleri ekrana kilitledi. Acil Aşk Aranıyor dün akşam yayınlanan son bölüm ardından 24. bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki Acil Aşk Aranıyor 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

Acil Aşk Aranıyor 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Show Tv'nin romantik komedi dizisi Acil Aşk Aranıyor”, bu hafta izleyicileri hem güldürecek hem de romantizm rüzgarları estirecek bir bölümle izleyicilerle buluştu. dün akşam yayınlanan son bölüm ardından Acil Aşk Aranıyor final tarihi ortaya çıktı. Yeni sezonda reyting oranı düşen Acil Aşk Aranıyor kısa süre sonra ekranlara veda edecek . Peki, Acil Aşk Aranıyor finali ne zaman yapacak?

ACİL AŞK ARANIYOR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Reyting kurbanı olan isimler arasında Acil Aşk Aranıyor da girdi. Başrollerini Serhat Teoman ve Duygu Yetiş'in paylaştığı romantik komedi dizisi Acil Aşk Aranıyor geçtiğimiz sezondaki başarısını sürdüremeyince, final kararı alındı.

Yayına başladığı ilk günlerde başarısıyla dudak ısırtan dizinin yeni sezonda yayın günü değişince, kötü haberler gelmeye başladı. Poyraz Karayel, Kara Sevda ve Eve Dönüş gibi iddialı dizilerle aynı gün yayınlamaya başlayan Acil Aşk Aranıyor rekabetten yenik çıktı. Final kararıyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi ancak yakın kaynaktan gelen haberlere göre; Acil Aşk Aranıyor bu hafta saat 22.00'de Show Tv ekranlarında yeni bölümü ile yayında olacak.Yeni bölümden 2 hafta sonra ise final bölümü ile ekrana veda edecek.

Haberin Devamı

ACİL AŞK ARANIYOR SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Acil Aşk Aranıyor’un 23. Bölümünde; Nisan ayrılık acısını atlatmak için internetten bulduğu bir metodu uygulamaya başlar ve Sinan’dan uzak durmaya çalışır. Sinan Nisan’la barışmak için çaba sarf ederken eski arkadaşı Engin’in hastanede işe başlamasıyla tüm dengesi alt üst olur. Engin, Sinan’a karşı duyduğu rekabet ve kin duygusuyla hareket edecek, Nisan’ı onun elinden almak için her yolu deneyecektir.

Özgür Zeynep’e söylediği ikiz yalanını sürdürmek zorunda kalır ve onu yemeğe çıkarır. Ancak küçük dalgınlığı yüzünden yalanının ortaya çıkmasıyla karşı karşıya kalır. Abidin ise Malik’le bir bahse girmiştir, bahis konusu ise Nisan’la Sinan’ın barışması üzerinedir.