Gazete Vatan Logo
Magazin Acil Aşk Aranıyor 22. bölüm fragmanında Sinan'a çoçuk şoku-izle

Acil Aşk Aranıyor 22. bölüm fragmanında Sinan'a çoçuk şoku-izle

Show Tv'nin eğlenceli dizisi Acil Aşk Aranıyor 22. bölüm fragmanı yayınlandı. Acil Aşk Aranıyor bu akşam yayınlanacak 22. bölüm fragmanında Sinan baba olduğunu öğreniyor. Nisan tüm bu yaşananlara nasıl tepki verecek. Acil Aşk Aranıyor 22. bölüm fragmanı ve tüm ayrıntıları haberimizde...

Acil Aşk Aranıyor 22. bölüm fragmanında Sinan'a çoçuk şoku-izle

Nisan çocuğun kimden olduğunu öğreniyor! Peki Sinan'ın bu durum için bir açıklaması var mı? Nisan evlilik kararını yeniden gözden geçiriyor.

Acil aşk Aranıyor’un 22. Bölümünde; Nisan çocuğun Sinan’dan olmadığını öğrenir ancak Melek’in ona daha büyük bir sürprizi vardır. Melek Sevcan’ı kullanarak Nisan’ı yanıltmayı başaracaktır. Nisan’la Sinan’ı ayırmayı kafa koyan Melek ve Türkan hedeflerine ulaşmak üzeredir. Zeynep Özgür’ün hayali ikizi Barış’ı yemeğe davet eder.

Zeynep’in Barış’tan hoşlanmasıyla işler iyice sarpa saracaktır. Ayperi Abidin için hayırlı bir kısmet bulmuştur. Nisan’la Abidin kadını kırmamak için kız istemeye gittiklerinde sürpriz bir isimle karşılaşacaklardır.

Acil Aşk Aranıyor yeni bölümüyle bu akşam 19.45'te Show TV'de!

ACİL AŞK ARANIYOR SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Acil Aşk Aranıyor’un 21. Bölümünde; Sinan’ın Nisan’a itiraf edemediği sırrı ayağına büyük bir bağ olacaktır. Türkan ve Melek, Nisan’dan önce bu sırrı öğrenmiş ve onları ayırmak için büyük bir tuzak hazırlamışlardır. Nisan göreceği manzara ile hayatının şokunu yaşar.

Haberin Devamı

Zeynep ise Özgür’ün yalanını ortaya çıkarmak üzeredir, Özgür’ün bu sefer kurtulması kolay olmayacaktır. Abidin yeni anneannesi ile Nisan’ın evine sığınmıştır, anneannenin Sinan’a dair bildikleri ise işleri daha da karıştıracaktır.

ACİL AŞK ARANIYOR 22. BÖLÜM FRAGMANI