Gazete Vatan Logo
Magazin Açıkhava'da müzikal keyfi

Açıkhava'da müzikal keyfi

Usta tiyatrocu Haldun Dormen'in kurgusuyla önceki gece Açıkhava'da müzikal keyfi vardı


Usta tiyatrocu Haldun Dormen'in kurgusuyla önceki gece Açıkhava'da müzikal keyfi vardı... Defalarca perde açmış, dünya müzikal tarihine geçmiş, şarkılar ve danslar Haldun Dormen'in sahnelemesi ve Keremcem, Mirkelam, Seden Gürel, S. Mert Turak, Selen Uçer, Şeker Gazi, Şevval Sam gibi sanatçıların yorumlarıyla seyircileri zaman tüneline götürdü.

Ayrıca geceye onur konuğu olarak katılan, Suna Pekuysal, Muazzez Abacı ve Ömür Göksel'de sahneye çıkarak birer şarkı seslendirdiler. 45 kişilik senfoni orkestrasının çaldığı konserde birçok dansçı'da görev aldı.

TORUNU İZLEMEYE GELDİ

Müzikali dinlemeye gelenler arasında, Muazzez Abacı'nın kızı Saba ve torunu Sera'da bulunuyordu. Amerika'da yaşayan kızı Saba 6 yaşındaki melez kızı Sera'yla ilk kez objektiflere poz verdi.

Konseri dinlemeye gelenler arasında Fatih Aksoy-eşi, Gül Sunal kızı Ezo, Göksel Kortay, Seray Sever gibi isimler de vardı. Gecede yabancı müzikallerin yanısıra unutulmaz Türk müzikalleride sahnelendi.

Allahtan açıkhava!

Geceye onur konuğu olarak katılan Suna Pekuysal elinden yelpazesini hiç düşürmedi. Yelpazesini sürekli sallayan Suna Hanım bir yandan da "Allahtan açıkhavadayız birde kapalı havada olsak ne yapardık bilmiyorum" diyerek sürekli sıcak havalardan şikayet etti.


Foto Galeri için tıklayınız...

Haberin Devamı