Gazete Vatan Logo

Açık omuzlar özgürlüklerini ilan etti

Açık omuzlar 2016 yaz sezonuna damgasını vuran, en çok tercih edilen trendlerin başında yer almaya devam ediyor. Bohem, asi, seksi, feminen, sportif bluz ve elbiseler ile markaların sunduğu sınırsız alternatiflerle farklı kombinler oluşturmak çok kolay.

Açık omuzlar özgürlüklerini ilan etti

Bu yazın en büyük trendlerinden biri açık omuzlar! Dışarıda, elbiselerden bluzlara ve tulumlara kadar omuzları açık birçok parça görmeniz mümkün. Siz de bu parçaların biraz fazla seksenler tarzı ya da fazla bohem olduğunu düşünenlerden olabilirisiniz. Ancak bu stille ilgili ipuçlarımıza bir göz atmak bu konudaki fikriniz değiştirebilir. Mağazalarda, omuzları açık üstleri gardırobunuzda bulunan parçalarla kombinlemenin bir çok yolu var. Çünkü bu parçalar çok yönlü. Şık veya oldukça günlük bir tarz yakalayabilirsiniz. Çok seksi olmadan teninizin az görünmesi, bunları kişisel tarzdan bağımsız olarak kullanabileceğiniz parçalar haline getiriyor. Alışverişe gitmeden önce stil önerilerimize göz atarak ilham alabilirsiniz...

NASIL KOMBİNLEMELİ?

- Omuzları açık bluzlar genellikle günlük bir görünüme sahipler. Ancak önden düğmeli bir bluzu skinny pantolon ve yüksek topuklarla birlikte kullanarak, profesyonel yaşama uygun bir görünüm yakalayabilirsiniz.

- Günlük bir görünüm yakalamak istiyorsanız omuzlarınızı kısmen açıkta bırakan bir tişörtü erkek arkadaş kotları ve sandaletlerle birlikte kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

- Hem vintage hem de şirin bir görünüm için omuzları açık bluzları çan kesimli eteklerle birlikte kullanmalısınız.

- Omuzları açık bluzların göze çarpan parçalar oldukları doğru. Ancak bu durum, bu kıyafetleri basit parçalarla birlikte kullanmanız anlamına gelmiyor. Desenleri pantolonlarla birlikte kullanarak, pantolonunuzun daha da öne çıkmasını sağlayabilirsiniz.

- İnce askılı ve omuzları açık bluzlarla birçok mağazada karşılaşabilirsiniz. Bu parçalar ilk anda biraz tuhaf görünüyor olabilir. Ancak böyle bir bluzu skinny bir kot pantolon, sandaletler ve uzun bir kolye ile kullanarak oldukça hoş bir görünüm elde edebilirsiniz.

Tek parça açık omuzlu elbiseleri uyumlu ayakkabı, çanta ve renkli aksesuarlar ile hareketlendirin

- Omuzları açık bluzu desenli bir şort, tasma kolyeler, geniş kenarlı bir şapka ve asker postalları ile tamamlayabilirsiniz.

- Omuzlarını sergilemek istemiyorsanız, omuzları açık bir bluzu bir gömleğin üzerine giyerek beklenmedik ve cool bir görünüm yaratabilirsiniz.

Haberin Devamı

- Omuzları açık ve canlı renklerde bir bluzu, kısa kot bir şort ve şık kolyelerle birlikte kullanarak kolay bir yaz stili yaratabilirsiniz. Bir ilkbahar stili yaratmak için ise yüksek belli skinny kotlar ve bilekte biten botlar kullanabilirsiniz.

- Dökümlü bluzları geniş paçalı kotlarla kullanmak da oldukça iyi bir tercih. Bu kotların yüksek belli olanlarını daha kısa bluzlarla kullanarak daha vintage bir görünüm yakalayabilirsiniz.

- Deniz kenarında geçireceğiniz bir günde delikli veya transparan, omuzları açık bir bluzu mayonuzun üzerine giyerek hoş bir görüntü yakalayabilirsiniz.

- Omuzlarınızı açıkta bırakan bluzların birçok kat halinde kolyeler takmak için çok uygun olduğunu aklınızdan çıkarmayın.