Gazete Vatan Logo

Abramoviç’in sevgilisi Leo’nun kollarında

Dünyanın en zengin işadamlarından Roman Abramoviç’in sevgilisi Dasha Zhukova’nın Leonardo DiCaprio ile sarmaş dolaş fotoğrafları ortaya çıktı

9 milyar dolarlık serveti ve lüks harcamalarıyla dikkat çeken Rus işadamı Roman Abramoviç’in, sevgilisi Dasha Zhukova tarafından Leonardo DiCaprio ile aldatıldığı ortaya çıktı. ABD’nin New York kentinde DiCaprio’yu geçen ay bir kumral kadınla sarılırken görüntüleyen ABD’li gazeteler fotoğrafları, “Leo gizemli bir kadınla” sözleriyle servis etmişti. Kadının kimliği hakkında herhangi bir bilgiye ulaşamayan ABD basının imdadına Rus medyası yetişti ve o gizemli kadının Abramoviç’in modacı sevgilisi Zhukova olduğu ortaya çıktı.

Abromoviç ne diyecek?

Yaklaşık 8 yıldır birlikte olan çift, ilişkilerine Abramoviç evliyken başlamıştı. 16 yıllık karısı ve 3 çocuğunun annesi Irina’yı, Zhukova için terk eden işadamı, bu hatasını 300 milyon dolarlık nafakayla ağır ödemişti. İki yıl süren boşanma davası dünyanın en pahalı boşanma davaları arasında bulunuyor. Bir süre önce Zhukova için ‘New York’un en pahalı dairesi’ unvanıyla nam salan 75 milyon dolarlık bir apartman dairesi satın alan Abramoviç’in bu olaya tepkisi merak konusu.

Haberin Devamı