Gazete Vatan Logo

Ablasını ve eski eniştesini öldürdü

Ablasını ve eski eniştesini öldürdü

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa İlçesi’nde bankadan aldıkları krediler nedeniyle haciz geleceğini öne sürdüğü evin üstüne yapılmasını isteyen ancak, olumsuz yanıt alan Hasan U., ablası 38 yaşındaki Canan U. ve eski eniştesi 33 yaşındaki Barış A.’yı birlikte yaşadıkları evde tabancayla vurarak öldürdü.

Olay, Gündoğdu Mahallesi’nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Hasan U., boşanan ancak, bir süre sonra tekrar evlenme kararı aldıkları için aynı evde yaşamaya başlayan ablası Canan U. ve eski eniştesi Barış A.’nın oturdukları daireye gitti.

Hasan U., Canan U. ile Barış A.’nın yüklü miktarda kredi çektiklerini ve bunu ödeyememeleri durumunda haciz geleceğini öne sürerek oturdukları evin tapusunu kendisinin üzerine yapmalarını istedi. Olumsuz yanıt alınca sinirlenen Hasan U. yanında getirdiği tabancayla ablası Canan U.’yu başından, eski eniştesi Barış A.’yı ise, göğsünden vurdu.

Canan U. ve Barış A. kanlar içinde yere yığılırken, Hasan U. daha sonra aynı apartmanda oturan babası Hüseyin U.’nun evine girmek istedi. Hüseyin U. silah sesleri üzerine kapıyı kilitleyerek durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yakalanacağını anlayan Hasan U. kaçarak kayıplara karıştı.

Haberin Devamı

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Canan U. ile Barış A.’nın öldüğünü belirledi. Canan U. ve Barış A.’nın cesetleri savcı ve polisin incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Canan U. ile Barış A.’nın bir gün önce aynı nedenle kendilerini tehdit eden Barış U.’yu polise şikayet ettikleri öne sürüldü. Polis, cinayet zanlısı Barış U.’nun yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.