Gazete Vatan Logo

ABD'de skandal karar

ABD’de uzun bir süredir Ermeni lobisi ile birlikte hareket eden Fetullahçı Terör Örgütü, Türkiye düşmanlığına hız verdi. Sürekli olarak FETÖ’nün ABD’deki sözde diyalog faaliyetlerine katılan Lowa Valisi Kim Reynolds tarafından yapılan açıklamada sözde Ermeni Soykırımı’nın kabul edildiği belirtildi.

ABD'de skandal karar

FETÖ ve Ermeni lobisinin birlikte yürüttüğü Türkiye düşmanlığı faaliyetlerine hız verdi. Örgütün sosyal medya tetikçileri tarafından desteklenen Ermeni soykırım yalanı skandal bir kararla yeniden ABD gündemine geldi.

ABD İMAMİ FARUK TABAN İLE TÜRKİYE DÜŞMANI VALİ YANYANA!

Sabah'ın haberine göre; ABD'nin Lowa eyaleti önceki gün şok bir karara imza attı. Fetullahçı örgütün ABD'deki faaliyetlerine katılarak örgütün Beyaz Saray imamı Faruk Taban ile birlikte sık sık bir araya gelen Lowa Valisi Kim Reynolds tarafından yapılan açıklamada, 'sözde Ermeni Soykırımı'nın kabul edildiği belirtildi.. Ermeni lobisinin de hazır bulunduğu törenle birlikte Lowa, ABD'de 'sözde soykırımı' kabul eden 47'nci eyalet oldu.

ERMENİ LOBİSİ İLE FETÖ'CÜ HAİNLER VALİ'YE DESTEK VERDİ
Lowa'nın Valisi Kim Reynolds'tan şok karar. Ermeni lobisi Anca-Er ve Lowans for Armenia gibi kuruluşlarla birlikte halkın karşısına çıkan vali Kim Reynolds, Ekim ayını "Ermeni Farkındalık Ayı" ilan etti. Resmi imza töreninde, Osmanlı Devleti'nin soykırım yaptığını iddia eden Reynolds, işlenen sözde suçlara adalet getirilmediğini iddia ederken Ermeni kuruluşlar bu hamle dolayısıyla Reynolds'a teşekkür etti. FETÖ'cü hainler de sosyal medyadan Vali Reynolds'a destek mesajları gönderdi.
Yurt dışına kaçan FETÖ'cü vatansız hainlerin yaklaşık 2 yıldır yurt dışında Ermeni lobisi ile birlikte hareket ederek yaşadıkları ülkelerde Ermeni soykırım yasa tasarılarının kabul edilmesi için yoğun görüşme trafiği yürüttükleri biliniyor.

Haberin Devamı