Gazete Vatan Logo

ABD'de silahlı çatışma!Yaralı polisler var...

ABD'nin Pensilvanya eyaletindeki Philadelphia şehrinde bir eve düzenlenen uyuşturucu operasyonu sırasında 6 polis silahla vurularak yaralandı. Uzun saatler süren çatışmanın ardından şüpheli teslim oldu.

ABD'de silahlı çatışma!Yaralı polisler var...

ABD'de bir eve düzenlenen uyuşturucu operasyonu sırasında en az 6 polis vuruldu. Operasyonun üçüncü saatinde, 6 polis memurunun silahla yaralandığını açıklayan Philadelphia Emniyet Müdürlüğü, polislerin bölgedeki hastanelere kaldırıldığını ve hayati tehlikelerinin bulunmadığını duyurdu.İki polis memurunun daha olay yerine varmaya çalışırken trafik kazansında yaralandıkları bildirildi.
Özel eğitimli SWAT timinin evde mahsur kalan 2 polis memurunu ve başka 3 kişiyi kurtardığı bildirildi.Philadelphia Emniyet Komiseri Richard Ross düzenlediği basın toplantısında, "(Polislerin) pek çoğu yaylım ateşinden pencere ve kapılar yoluyla kaçma zorunda kaldı" dedi.Ross, Nicetown-Tioga mahallesindeki olayda saldırganın dışarıda park halindeki SWAT aracına ateş açtığını, bu sırada kurşunların caddenin karşısındaki bir binaya isabet ettiğini açıkladı.
Bu arada saldırgan, polisin operasyonu devam ederken Facebook üzerinden canlı yayın yaptı.

Haberin Devamı

ABD'de son 2 hafta içinde 3 silahlı saldırıda onlarca kişi ölmüş ve 5 günlük yas ilan edilmişti.