Gazete Vatan Logo

ABD'de gazete binasına saldırı!

ABD'nin Annapolis kentinde gazete binasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 5 kişinin öldüğü, 22 kişinin de yaralandığı bildirildi. Gelen son dakika bilgilerine göre; saldırganın yakalandığı, gazete binasında ise arama yapıldığı öğrenildi.

ABD'de gazete binasına saldırı!

ABD'nin Maryland eyaletinde yerel bir gazeteye bir kişinin düzenlediği silahlı saldırıda çok sayıda kişinin vurulduğu bildirildi. Amerikan medyası 5 kişinin hayatını kaybettiğini iddia etti.

Başkent Washington'a 1 saatlik mesafede yer alan Annapolis kentinde faaliyet gösteren Capital Gazette adlı yerel bir gazetede silahlı saldırı meydana geldi.

Saldırıyla ilgili polis yetkilileri henüz resmi bir açıklama yapmazken, Amerikan medyasına yansıyan haberlerde gazete binasına giren silahlı saldırganın çok sayıda kişiyi vurduğu bildirildi.



CBS News kanalına konuşan ve adının açıklanmasını istemeyen iki polis yetkilisinin, saldırıda 5 kişinin öldüğünü söylediği belirtildi.

Haberlere yansıyan iddialarda gazetenin haber odasına giren saldırganın haber editörü de dahil olmak üzere çok sayıda gazete çalışanını hedef aldığı belirtildi.

Öte yandan ABD Başkanı Donald Trump'ın saldırıyla ilgili bilgi aldığı ve saldırıyla ilgili kurbanların yakınlarına üzüntülerini ilettiği kaydedildi.

Bazı polis yetkilileri, saldırganın yakalandığını ve saldırının nedeninin henüz bilinmediğini ifade etti.

Haberin Devamı